Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kunne gjerne sett Grindhaug eller Nilsen som Brann trener. Det er håper neste Brann trener innehar en offansiv spillestil og et intensivt trykk for å gjennvinne ballen når man taper den, men også får til en betre organisering i forsvar enn det vi har hatt i løpet av de siste årene. Han burde utstråle autoritet, men også som kan ta imot konstruktiv kritikk uten å flåse det bort.

Lenke til kommentar

På topp vil vi være bra forspent med Pusic, Drame, Huseklepp og Lorentzen. Da er det bare å få en ny trener inn, så stormer vi neste år frem til gull. Gleder meg. :D

 

Jævlig artig om Ranheim rykker opp. Da må de bli møtt på stadion med deres egen versjon av jeg gikk en tur på stien når vi kjører over de. :D:p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Her har faktisk RBH klart ett lite genitrekk. Hvem hadde vel trodd det?

 

Entusiasmen er alt på vei tilbake i Bergen. Det har vært mer snakk rundt Brann den siste uken rundt om enn det var igjennom hele sesongen. Brann er plutselig blitt ett samtaleemne igjen på arbeidsplasser rundt om, på kafeer osv. Merkelig hvordan en trener klarer å engasjere mer før han er blitt ansatt enn Skarsfjord klarte med en lang seiersrekke på hjemmebane.

 

Jeg tror det vil være bra med folk på første hjemmekamp dersom han signerer og det kommer inn to solide forsterkninger. Da er der fort en 15 000,- kontra 7000,- vi ville hatt med ett nytt kjedelig trener navn.

 

Jeg gleder meg allerede til sesongstart og tror dette kan bli noen artige år vi har foran oss:-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...