Gå til innhold

Xbox 360 - Informasjon, FAQ og Guider


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hvordan får jeg streamet filmer fra  pc'en til 360'en? er helt blank på hvordan jeg gjør det.

8837922[/snapback]

Må vel ha Windows Media Center (eller nyeste versjon av media player, er ikke sikker :hmm: ). Inne i media center er det en plass hvor du kan legge til eksterne enheter eller noe slik.

Har det ikke lengre då jeg husker ikke helt.

Lenke til kommentar
hei, jeg har bare trådløs nettverk, men det jeg lurer på om det virker fint å koble xboxen til PC, slik den får nettverkskontakt? eller burde jeg heller gå for trådløs nettverkskort til xbox 360?

8839868[/snapback]

Jada, det er bare å bridge den trådløse og den kablede tilkoblingen, og strekke en kabel mellom Xboxen og PCen =)

Lenke til kommentar

Hey, muligens det har blitt tatt opp før, men hvordan er det mulig å spille musikk på forza 2, når jeg kjører race? Mye bra musikk i menyen. begynner å bli litt lei av å bare å høre motorlydene, spesielt de lange og mange runder jeg må kjøre.

 

edit: leif var her...

Endret av killerboy85
Lenke til kommentar
Hey, muligens det har blitt tatt opp før, men hvordan er det mulig å spille musikk på forza 2, når jeg kjører race? Mye bra musikk i menyen. begynner å bli litt lei av å bare å høre motorlydene, spesielt de lange og mange runder jeg må kjøre.

 

edit: leif var her...

8849025[/snapback]

Du trykker vel bare på guide knappen (den med xbox x'en) og blar deg ned til musikkspiller tingen der.

Lenke til kommentar

Min 360 har begynt å fryse i spill. Noen ganger kan jeg spille 2 timer uten at det skjer noe, andre ganger fryser spillet etter bare noen minutter. dette gjelder bare DVDspill, spill som er hentet ned (Worms, for eksempel) har jeg enda ikke fått til å fryse. Eneste som er å gjøre er å resette konsollen og starte på nytt. ufattelig plagsomt i Saints Row for eksempel, det man må komme seg til et sted for å save i stedet for å kunne gjøre dette fra en meny rett etter et mission..

 

Tror kanskje jeg ikke lenger har kviteringen, jeg vet i alle fall ikke hvor den er. Mener jeg kjøpte den i mars i fjor, men DNBnor har vært så grei å slette den informasjonen fra nettbanken min:)

Er det fremdeles bare å ringe MS suport? Vil de kreve noen form for kvitering? Finnes det annen løsning på problemet? lurer på om problemene kom etter en firmwareupdate (eller bare update?) men dette er jeg litt usikker på da jeg ikke brukte maskinen noe serlig før for noen mnd. siden da problemet begynte. mulig å fjerne slike oppdateringer for å teste stabiliteten på konsollen?

Lenke til kommentar

Da var jeg tilbake fra samtalen med suport. Tenkte ting kom til å gå bra da en man med norsk stemme begynte å snakke, men det var så klart bare telefonsvareren. Etter det gikk det bare nedover. en mann begynte å snakke på gebrokkent norsk, men det var visst bare en telefonsvarer det også. Til slutt havnet jeg i india, tenker jeg, og samtalen måtte foregå på engelsk. etter mye om og men kom vi frem til å trykke den magiske knapperekken x,x,LB,RB,x,x. Nå får vi se hva som skjer etter noen timer. henger den fremdeles blir det vel å ringe opp igjen for å forsøke å få den inn.

Lenke til kommentar
Så jeg trenger bare en helt vanlig 17 tommers flat skjerm med oppløsning på 1280x1024 for å får jeg hd kvalitet når jeg spiller på den?:O

 

Edit: Lurer også på om jeg kan ha datan og Pcen koblet til samme skjerm samtidig.

8868302[/snapback]

Du får ikke full HD, kun 720P.

 

Men HD får du ja =)

 

Til det andre spørsmålet ditt.

 

Det kommer helt ann på skjermen, har du to tilkoblinger til skjerm kobler du bare begge på =)

Lenke til kommentar
Trenger litt info her. Hvilke fordeler får man når man kjøper Xbox Live? (Bortsett ifra online gaming.) I fordel til online-delen til PS3 altså..

8867799[/snapback]

 

hvis du kjøper gull medlen, så vil du få lasta ned mange spill gratis og demoer. du får også nytere om Xbox og mye VIP stoff :p husker ikke helt hvordan det var

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...