Gå til innhold

beste minner fra WoW - Post dem her


Gjest

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Beste minnet mitt må vell være i pvp (før cross realms) tida mi! :D

Jeg var bad equippet iforhold til alle andre, det var premade mot premade.. Vi var egentli dårligere en de andre, men vi kjempet hardt. Trur matchen varte i nesten 3timer! :dribble: Jeg spilte deffence med en kompiss å en jeg ikke viste hvem var, vi kjempet å kjempet der bak. Og når vi vant ble det skrevet på forum, skrevet masse i general.. Vi hadde slått et epic team som kunne spille pvp, selve teamet mitt hadde det meste blått. Mens jeg sprang rundt med blanding av grønt å blått equipment..! Deiligste wow minne fra mine side ever! :w00t:

Lenke til kommentar

Beste minnet mitt er nok den gangen jeg sto med min lvl 60 shadow priest på brua i Redridge mountains og så at det samlet seg en gruppe på 10-15 allies på den ene siden av brua. Tror de hadde planer om å "raide" meg, og det gjorde de! Fytti helvete, da var det moro med Shadow word: pain spam da :D

Lenke til kommentar

Jeg har selv masse minner fra tiden jeg spilte WoW (halvt år siden nå)...

Denne tråden fikk meg til å tenke tilbake på de koselige dagene med guildet jeg var i: Noobs With Sandwiches.. Jeg hadde akkurat dinget 60, og hadde mest blått gear. Hadde aldri vært i MC før, og den første opplevelsen av å raide store og sterke bosser var helt fantastisk! Så begynte vi på BWL, og der hadde vi en enorm progressjon. Fra å wipe på første bossen (husker ikke navnet lenger :ohmy: ) til Nef tok en uke akkurat. Og vårt tredje forsøk på Nef fikk vi han ned til 2%, og seieren var i boks. Men neida, en Paladin dreit seg ut ved å putte Divine Intervention på MT, så vi wipa på 1%! Haha, det var tider... Det ble det store samtaleemne på realmforumet, og alle lo av oss. Må si den pala'en fikk gjennomgå :tease: ... Så klarte vi Nef neste uken da :D

Endret av Gastaa
Lenke til kommentar

Vel, slutta med wow for lenge siden, men har fremdeles gode minner fra den tida.

Det beste er vel fra før DK kom på banen. Jeg var vel rundt lvl 16/17 (mage), og plutselig ble hele Barrens-chatten spammet ned, XR ble raidet av Allyene. Jeg hadde aldri sett noe lignende, og plutselig å stå midt i et raid, kanskje 35-40 allyer som kakka det de kunne var rått. Jeg daua naturligvis hele tiden, men det gjorde ikke noe.

 

Synd Blizz ødela dette med DK.

Lenke til kommentar

Det beste minnet mitt må være når jeg var rundt lvl på min warrior, så kom alle de nye instancene som onyxia og zul'gurub. Men på den tiden tenkte jeg at jeg aldri kom til å komme inn der :!: det var liksom for de aller mest über folka, men nå har jo jeg vært gjennom det meste på alle charectersene mine som MC, ony, ZG, AQ og BWL. Det beste minnet mit fra lvl 60 må være vael eller neff killet

Lenke til kommentar

Når jeg var i SM på roguen min tanka jeg Herod med bare en dagger, og allt gearet gult.

 

Det at jeg hadde en del grønt lvl 26-32 gear hjalp ikke akkurat:D

 

Hadden en druid og en shaman til å heale, og jeg klarte ikke å holde aggro hele tiden.. gjett hvordan det endte ^_*

Lenke til kommentar

Husker da jeg spilte i den Koreanske betaen, og hadde lagt meg en Human Female Warlock :love::love::love: Å traske rundt i Elwyn Forest var helt magiskt.

 

Øyeblikk nummer to må vel være den natta jeg fikk warlock hesten min på level 40.

 

Må ikke glemme Vael killet, back in the day da han var en son of a bitch. Det var deilig det. :love:

 

Off føler jeg får litt WoW-abstinenser nå. :p

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Abstinenser her også :hm:

Jeg kom på ett godt minne fra da jeg grindet rock elementals i Badlands. Og jeg var en av de beste på serveren for levelen :love:

 

Og jeg svaner tiden jeg postet i denne tråden

Endret av Gjest
Lenke til kommentar

Mitt beste WoW minne må ha vært den gangen jeg på lvl 13 druiden min (min første char) og noen andre skulle raide horde. Vi tok båten fra darkshore til Theramore for så å begynne å gå ut i skogene. høyeste lvl i partyet var vell 23 så vi hadde ikke store sjangsn. Husker at alle sprang som tullinger rundt på veien og en ropte "This is like Vietnam" for så å bli drept av krokodillene som drepte oss om å om igjen. Til slutt ble alle lei av å dø og vi fikk ikke raida noen hordes den dagen.

 

Et annet minne var den gangen jeg var med min lvl 11 NE priest i Westfall. Da kom det plutselig en lvl 60 orc warrior. Selvfølgelig (som den pvp karen jeg er) begynte jeg å slå på ham. Han drepte meg! Jeg resset, han drepte meg! Jeg ble meget lei av dette og trodde aldri jeg skulle komme meg unna, men så kom det en lvl 60 warlock å duela warriorn. Det var da jeg fikk en idè! Jeg gjemte meg bak en stor trestubbe til warriorn hadde tapt duellen, så spammet jeg shadow word: pain! Han resista, så han kom inn i combat så han fikk ikke regainet hp. Og så fikk jeg endelig inn 11 dmg med shadow word:pain og warriorn daua! Så Heartstona jeg tilbake til sikkerheten i SW.

 

Disse tingene kommer jeg nok aldri til å glemme! :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...