Gå til innhold

Playstation 3 Informasjonstråd!(update 11.02.07)


MagnusW

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mulig dette er blitt postet før, men spør likeså.

 

Er det mer eller mindre klart hvilke spill som blir lansert med PS3, altså release titles? Etter å ha kikket litt rundt virker det som alle go'bitene jeg venter på kommer senere på året - Assassins Creed (litt usikker på den, står jo Mars), GTA4, MGS4, GTR.

Lenke til kommentar
Her i Norge er det jo opp til hver enkelt butikk å bestemme hvor mye de skal koste  ;) Xbox 360spill skulle jo egentlig kostet 700kr, men det gjør de jo ikke, så jeg tror ikke spillene til PS3 kommer til å bli så dyre.

7438013[/snapback]

 

I tilleg kan man ta dette til betraktning;

I usa koster de fleste PS3 spillene rundt 45-60 USD, altså ca. 300-400kr.

Frakt på spill er ganske lav, vi snakker om ca. 100 kr for 3-4 spill.

I tilleg kan må få avsender til å sette ned verdien på sendingen, og markere som gave, og vips så slipper man moms.

Har kjøpt Call of Duty 3, RidgeRacer 7, NFS Carbon og Tony Hawk Project X, og alle spillene kostet rundt 300-400 kr i USA, og dette var ved release, med dårlig tilgang, regner med at prisene kan bli enda lavere etterhvert.

 

For det andre kommer Sony til å tilby flere tittler på Sony Shop, for nedlasting, med enda lavere priser, dette vil tvinge ned prisene også her i landet, regner med ca. samme pris som for Xbox 360 / PS2 spill.

Lenke til kommentar
Hei lurer på å innvestere i headsett til gaming. Lurer på om jeg kan bruke det samme headsettet til PS3 som jeg bruker til X360? Kan man bare koble headsett til usb-portene i PS3, eller er det en egen port til dette på PS3'en?

7501275[/snapback]

 

Headset kobles wireless over Bluetooth.. Det dukker nok opp kompatiblitetslister etterhvert. Jeg tviler på at Sony kommer til å lage sitt eget til PS3 når det finnes så mange Bluetooth headset på markedet som det gjør..

:)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...