Jump to content

Eirik-h

Medlemmer
 • Content Count

  1215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Eirik-h

 • Birthday 04/19/1989
 1. Fant problemet.. var det releet som det er blitt lagt inn bilde av. satt på hydraulikkboksen. koster 480,-+moms.
 2. Har ikke sletta no feilkode nei. Hvor sitter disse 2 releene? og hvor får jeg kjøpt de? Det er bosch 5.0abs system jeg har.. men jeg fikk tak i koblingsskjema for bosch 5.3. og fikk sjekka no releer og fant ut at det mangler ett rele der hvor alle de andre releene sitter, koblingen for releet er der men ikke selve releet. Og fargen på ledningene stemmer ikke med det koblingsskjema.. men kan dette være problemet? og hvor får jeg evt. kjøpt dette releet?
 3. Hei. Jeg har ett problem med abs'n på A4'n min. Problemet er jo at lampa lyser og jeg får ikke eu-godkjent den, og grunnen til at den lyser er at den ene hjulgiveren var ødelagt. Så jeg bytta den. Men lampa ble ikke borte. Så kjørte jeg ett diagnose program på ett verksted og fikk feilmeldingen: 00302 ABS Solenoid Valve Relay (J106) Hvis noen kunne fortelle meg hva dette er og hvor dette relet sitter eller hva som må gjøres så hadde jeg blitt kjempeglad:D Må jeg bytte hele den elektroniske boksen til ABS'n eller er det så enkelt som ett rele bare? MVH Eirik
 4. Jeg trenger et 12volts puls rele, men aner ikke hvor de selger det. Et rele som fungerer sånn at når den får en puls så skrur den på strømmen i en ledning og samme puls igjen så skrur den av. Noen som aner hva jeg mener og hvor jeg evt. får tak i det?
 5. Finnes mange sider av toten;) Du har nok hørt kolbu delen Jeg vet ikke hvilke spill som skal vises fram. Men det er en god del spill som skal det. Er absolutt verdt turen
 6. Har du eksamen på en lørdag du a? Dette er jo en kjempemulighet til å prøve ps3 da! Jeg anbefaler alle å komme.
 7. Ja.. Det er seriøst. Kan legge ut link når det kommer i avisa her.
 8. Hvis dere vil se og til å med prøve PS3 så anbefaler jeg å lese denne tråden og møte opp! Første gang denne vises offentlig med muligheter for å prøve den i Norge. Du kan til å med vinne en PS3!
 9. Østre Toten er ved mjøsa. Oppland fylke. Denne messa holdes her fordi det er spillsjefen i Barnevakten som arrangerer det. Og han bor her:P Det er han som kjenner de i spillselskapene. Det er ikke mange som klarer å få PS3 hit, microsoft og nintendo. Og låne utstyr av bl.a elkjøp. Så denne mannen har mange gode kontakter og derfor kan han arrangere det. Det er egentlig ment som et lokalt arrangement, men siden ps3 og wii kommer hit så ville han spre ordet så flere kommer og får mulighet til å være med. Det er ikke så forlatt.. 2 timer unna oslo bare.
 10. Noges største spillmesse går av stabelen på Melkefabrikken på Kapp på Østre Toten den 9/12-06. (som forøvrig er Her Her blir Playstation 3 vist fram og alle har mulighet for å prøve den! Ja.. det er sant.. PS3 vises fram offentlig i Norge og du kan faktisk vinne den i en konkurranse! Her kan du også prøve Nintendos Nye maskin"Wii" Selveste Nintendo Norge kommer med egen Wii stand, og Microsoft kommer med Xbox 360 stand. Det blir mange stands med forskjellige spillkonsoller og spill, og konkurranser blir også holdt. Kan vinne både PSP og DS-lite i konkurransene. Og over 70 spill! Betaversjon av det nye WOW spillet som kommer i Januar blir vist fram med muligheter for testing. Så møt opp på Melkefabrikken på Kapp for en uforglemmelig spilldag. Dørene åpnes kl 13:00 og lukkes 22:00 Inngang kr 30,-
 11. hei. Jeg har en Opel Calibra 16V med 17" alu felger. Og jeg skulle helst hatt ett par nye dekk foran som ikke spora så mye som de jeg har nå. Vet noen her om noen bra dekk til bra pris i dim 215/45-17? Tenkte det er best å kjøpe nå for bra tilbud?
 12. Så det er cpu'en? Fikk høre det kanskje var harddisken som ble for varm jeg..
 13. Hei. Jeg har en cybercom bærbar pc med amd turion 64 prosessor på 1,8ghz Har 896mb minne. Den fungerer helt fint daglig. men når jeg lar den stå på over natta for å laste den f.eks Så blir den så Jæ*** treig når jeg kommer hjem fra jobb! Nesten ikke respons. Er dette fordi pcen blir for varm eller? Vifta går for fullt å skjermen er oppe. Løsning?
 14. Det var da enda godt.. :!: hehe
 15. Men er det sånn med den GPS greia som en vanlig GPS da? Kan man finne ut hastighet osv.? kan man sende koordinater til hverandre for å f.eks finne fram til hverandre?
×
×
 • Create New...