Gå til innhold

Hvilken musmatte?


Anbefalte innlegg

Ratpadz!!! Jeg kjøpte en den gang de kom og den er fortsatt nesten som ny (logoen har blitt noe slitt). Men så snakker vi tross alt om 2+ år med heavy bruk da!!

Det er absolutt den beste musematta jeg har hatt noensinne. Det kan hende at du får problemer med å få tak i en i Norge da. Jeg vet ikke om noe sted som selger den. Jeg kjøpte den direkte fra statene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-11-02 12:22, skrev CS_eR GøY:

Hvis du skall bruke func1030 med inttellimouse v 3,0


MÅ DU HA MOUSE SKATEZ!!!


 

Mouse skatez er oppskrytt som bare he|vete! Jeg hadde mouse skatez på min dual optical, og det var 1337 H4xx0r super digg i ca 2 uker, så begynte dem å bli skikkelig seige og ekle. Musen hang igjen og dritt. Så jeg skrapte dem av og vasket føttene med terpentin. Da ble alt trippelt så bra igjen.

Lenke til kommentar

Hvis du er så lur å tar mouseskatez på dual optical, så kan du bare ha det så godt! Teflonføttene på logitech mus ER mye bedre enn microsoft. Det skal ikke være nødvendig å ta mouseskatez på logitechmus uten at føttene er HELT slitt ut.. Og om du må bytte ofte? Er det ikke über-digg rett etter du har bytta? Padsurfers/mouseskatez er HELT nødvendig for maximal gli og presissjon.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QqZexW9o

Jeg bruker icemat og skatez. Det med en optisk mus og det funker som bare det. Har func 1030 også men synes icemat er best. Vel så lenge du har skatez i tillegg da. Uten så er func 1030 best :smile:

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...