Jump to content
Sign in to follow this  
Joachim_F

EA kunngjør The Sims 2: Dyreliv (Multi)

Recommended Posts

Nå har jeg ikke spilt Sims på evigheter blant annet på grunn av dum PC og det at jeg er en smule lei... og minst like skeptisk til EA.

 

men nå er egentlig lysten kommet tilbake og jeg kunne tenke meg å kjøpe spillet. syns spillet høres artig ut og lurer på hvordan ekspansjonspakken vil bli rangert i forhold til den tilsvarende ekspansjonen til sims 1...

Share this post


Link to post

Jeg kjøpte TS 2 mens jeg hadde en svak maskin, og ble lei av å spille det på den. Har ikke spilt det på over ett år (etter at jeg oppgraderte fra bunn), men denne utvidelsen virker veldig morsom, så jeg tror jeg skal innstallere det igjen.

Share this post


Link to post
Hmm, Sims er jo greit nok. Jeg mener at konseptet er melket for mye, men det kan bli bra.*Vente og se*

6583430[/snapback]

 

*Mimre tilbake* Duude! Skjermen alt ser flytende ut! Ahh.

Hva er det verste spillet du har spilt tråden. SasaB svarer Sims.

 

 

*Våkne fra dagdrauminga*

 

Greit nok sier du?

Share this post


Link to post

Hvorfor overasker det meg ikke at det kommer et Sims Dyreliv? Å ja, kanskje fordi det er EA...

 

Nå må det vel bli ganske tomt for Sims navn, om de da ikke finner på lage en expansion til Sims Dyreliv med navnet Sims: Keiko.

Share this post


Link to post

The sims er litt jentete spill, men jeg koser meg når jeg spiller det! :) Men det er litt irriterende at de skal kjøre ut expansionpack hele tiden for å melke spillene.. Lenge siden jeg har spilt sims nå da! :)

Er det verdt å bruke ca. 250,- for bare å få kjæledyr? Håper de har nye yrker eller ting å ha i huset med.. Ellers er dette litt rip-of synes jeg!

Edited by Rasch

Share this post


Link to post

Vel, de kjæledyrene påstås å ha en egen, unik personlighet for hvert eneste ett av dem, og en kan bl.a. skape nye raser som en kan gi et eget navn.. det i seg selv høres veldig morsomt ut, synes jeg. Og simmerne kommuniserer med dyrene igjen, så alt i alt høres det ut som det kan være verdt pengene.

 

Har savnet noe slikt siden det siste Creatures spillet.. he, he.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...