Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Okei. Okei. Okei. Jeg måtte faktisk lage en konto her, fordi jeg er så fed-up. Har fulgt med denne tråden siden starten, og vil bare takke alle for en fantastisk artig tråd! :-)

 

Men nå er det faktisk over for min del. Er så luta lei av å høre de forbanna elendige dilemmazene, postkasse-postkasse-postkassespørsmålene, vitsene osv etc å så beint etter som BARE er fra Kyrre Kukk/Purre penis, Edvin ballefjes, Ja9 bana9 og alle de andre som ALLTID blir lest opp. Gjerne samme person 3 ganger i samme spalte. Hvorfor!? Kvaliteten på det de sender inn er til tider så lavmål at det å slå seg selv i fjeset med en øks 5 ganger på rad virker som en drøm i forhold.

 

Hvor ble det av Radioresepsjonen som jeg faktisk satt pris på, og gledet meg til å høre på?

De gikk fra å være de store heltene til å bare føye seg inn i rekken av middels radioprogram på kommersielle radiokanaler.

Hører for tiden på foppal, og du verden for ett energikick i forhold. De vil noe, det vil ikke lenger Radioresepsjonen. Jeg gjør med Radioresepsjonen som Tore gjorde med Broen. Jeg gir meg. Grunnen til at jeg skriver det her, er for at de faktisk ikke finnes så mange igjen som interesserer seg så mye for RR, utenom dette forum(forum forum forum)et her.

 

 

Siden det er første, og muligens siste post her, så kan jeg i farten nevne mine favorittspalter, og det jeg misliker av spalter og poster(poster poster)

 

Favorittspalter: Vitsespalten, Onlinerspalten, Dilemmas og Etikeren. (De mest aktuelle)

Misliker: drops og pastilltesten, snustesten, kontrafaktisk, gründerdansen, standup og buktalerpostspalten.

Favorittest: påleggstesten, øltesten og sigaretttesten.

Favorittvikar: Einar Tørnquist og Ronny BA

Verste vikar noen sinne: Kyrre HJ, verdens kjedeligste person. Virker som jeg ikke liker folk som kaller seg Kyrre, helt tilfeldig.

Høydepunkt: Når tore skal presentere aktualiteten om at Per Sundnes skal slutte i NRK, sendt inn av Per Skinke. Netflix-gavekort-julegave situasjonen. Og når Tore spiller videre på "ikke gjør det- ikke jøde" (24.08.12 tror jeg).

 

 

Når alt dette er sagt så gjenstår få ord. Jeg vet at dere ikke kunne brydd dere mindre om hva jeg mener om ditten, dotten og datten, men jeg synes muligheten til å få lufte irritasjonen min (hvis det er lov å si). De 3 gutta har blitt dørgende kjedelig, noe som skjærer i hjertet.

 

Ha en fisefin dag, og takk igjen for en fantastisk god tråd!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nivået kan absolutt diskuteres. Der kan jeg nok jekke meg litt ned. Sett i lys av helseproblemene som førte til at skytingen utgikk, som igjen fører til ett viss antiklimaks når en av ninnene taper konkurransene.

Men jeg føler at starten på denne sesongen har gått litt på autopilot. Ikke det samme energinivået, og som det er diskutert flere ganger i denne tråden så kommer det veldig fram av gutta at de nå har dette som en hobby på si. Pengene vil alltid være viktigst, uten at jeg klandrer noen av RR medlemmer av den grunn. Hadde en av oss fått de samme mulighetene hadde vi tatt dem på stedet.

Jeg sier absolutt ikke at de må slutte nå for å ha æren i behold, men kanskje gå tilbake til det som funket så bra i 2011 til 2013. Har blitt litt for kjedelig og ensformig etter min smak.. Men slik er det vell med alt som har gått i 10 år.

Lenke til kommentar

Favoritter: Alt

 

Misliker: Ingenting

 

Har hørt på radioresepsjonen siden 2006. Likte godt de gangene Bjarte skulle rappe eller synge, han klarte det aldri. Men de holdt det gående, og han var like dårlig hver gang. Høydepunkt: Bjarte synger aha og kan ikke engang melodi og tekst på take on me.

Word. Har også hørt på siden 2006,og er det en ting som er helt sikkert er det at programmet er mye bedre nå enn det var da. Det har gått opp og ned siden den gang, sånn som det alltid vil gjøre med noe som varer i 10 år, f.eks. Friends og Seinfeld. Radio er i tillegg ekstra utsatt siden det er snakk om flere timer med innhold hver uke. Er det noe det kan sammenlignes med må det være såpeopera.

Lenke til kommentar

Nå som mansenuka er over, kan jeg med senkede skuldre skrive ett nytt innlegg.

 

For å svare siste taler; ABSOLUTT! Det er absolutt nostalgien som snakkar. RR har jo forandret seg, noe til det bedre og noe til det verre. Den konstante mobbingen av Bjarte jevnet seg ut etter noen sesonger, noe som var deilig å slippe. At de plager og erter er jo konge, men når en resepsjonist konstant blir avbrutt av slengbemerkninger, da blir det i mine ører slitsomt.

 

Gutta har jo blitt farget av kjendiseriet. Og det har jeg ingenting imot. De preges av lange pauser i programmet for å spille inn middels til dårlige programmer (foruten Lilyhammer og Side om side) og Steinar (har merket at dette er ett betent tema i denne tråden) har blitt meeeget cocky. (Hvis det er lov å si).

Motivasjonen er ikke lengre å lage lettbeint humor i deres egen boble, men heller å skape blest rundt den nye DAB-kanalen, samt tjene dineros. Igjen, jeg ville gjort det samme, men man lever alltid i håpet om at noe kan forbli det samme for evig.

 

Humoren har forandret seg, de havnet i klinsj i annenhver sending med foreldre til barn med downs-syndrom, feminister med piggene ute, i tillegg til kronikker som ebber ut i politisk svada.

 

Jeg elsker gutta fra cælcøtta mer enn noe annet, har hørt på siden 2006, men tar nok en pause nå. Får muligheten til å samle opp podcasts i tillegg, og muligheten til å spole over samtlige spørsmål og piss fra de vanlige.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...