Gå til innhold

Naruto Manga (spoileradvarsel for anime seere)


Anbefalte innlegg

Alt dette virket som en plan fra Madara for å få Sasuke til å tape rått sånn at han skjønner at han ikke er så god som han tror han er og at han trenger å sette inn øynene til Itachi for å få den forbedra Mangekyo Sharingan'en. Skal bli interessant å se skammen til Sasuke når han skjønner hvor hardt han egentlig ble gruset.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
What?! Herregud, dummeste jeg har sett i Naruto =P

- Madara vil bli månen som igjen blir en stor sharingan

- Ten Tailed beast

- 4th ninja war!

blæææ..

Gått fra ninjaer som slåss til superfantastisk magi som teleportering, uslokkbare frammer som spyttes ut av øyer og en sharingan-måne.

 

Dette er som hvordan Dragonball gikk fra å være bra til å suge.

Lenke til kommentar

Jeg er en av de få (blant de som i utgangspuntet synes kvaliteten på denne mangaen har gått nedover i lang, lang tid) som faktisk likte denne utviklingen. Serien mistet sjarmen sin for hundrevis av kapitler siden, og den er nok tapt for alltid, så å kaste inn en syk plan om verdensherredømme og whatnot var kanskje ikke så dumt, selv om alt kanskje ikke nødvendigvis gir mening. Ga i alle fall handlingen et konkret mål, noe vi ikke har sett på lenge.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hehe, nyeste kapittel har mye drama.

 

Sakura hevder hun elsker Naruto og Naruto tror hun lyver. Det gjør jeg og. Hun driver og ser vekk, alle grunnene hun oppgir er overfladiske, og det var ikke en brøkdel av følelsene tilstede som når hun tilsto sine følelser foran Sasuke.

 

Jævla idiotdame.. Hun kunne bare vært ærlig om hvorfor hun ikke ville han skulle jakte etter Sasuke lenger, men istedet prøver hun å manipulere han.

 

Skylder på Kishimoto jeg, han ville bare lage litt drama istedet for at det skulle være realistisk. Typisk plot-drevne karakterer istedet for karakterdrevet plot (siste er åpenbart å foretrekke).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...