Gå til innhold

Filmer du ALDRI vil se igjen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er den første filmen basert på boken, ja. Det der er The Thing from Another World. Kjent som The Thing før 82, men det er fremdeles The Thing from Another World, mens de andre kun heter The Thing. Og The Thing (82) er vel heller ikke en remake, men en ny adapsjon av boka? På samme måte som at Bram Stoker's Dracula (92) ikke er en remake av Dracula (31) eller Bram Stoker's Dracula (73), men en ny adapsjon av boken.

 

Og både The Thing from Another World og The Thing (82) er helt fantastiske.

Endret av Sexy Mann29
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Human Centipede og Hostel.

 

Hostel så jeg i ca 5 minutter før jeg skrudde av. Human Centipede så jeg halveis, også besvimte jeg.. Huff.

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Selv om disse filmene skal verdsettes for deres utrolige underholdningsverdi på et nivå som meget få filmer slår, er det filmatisk en blodig katastrofe.

 

Jeg snakker om samtlige filmer lagd av "the asulym" som inkluderer "snakes on a train" og "battle of los angeles".

Makan til effekter, skuespill, manus, plott, sammenheng har aldri vært så drittjævlig siden jeg lagde film i 3.klasse med en nokia.

 

Det skal nevnes at the asylum baserer seg eklusivt på lavbudsjettsproduksjoner som rene ripoffs av blockbustere med lignende (identiske) titler for at folk skal enten; 1. velge feil film eller 2.kjøpe noe man vet er dritt for å kunne le ræva av seg

 

Anbefales på det sterkeste å så ihvertfall en film, men ikke noe jeg vil se igjen

Lenke til kommentar

Husker ikke om jeg har nevnt den tidligere, men en dishonorable mention går til The Dictator. Har ikke spesielt sansen for Sasha Baron Cohen i utgangspunktet, men enkelte Borat-sekvenser har vært litt humringsverdige. Traileren til The Dictator er riktignok ganske morsom, men det som er morsomt er akkurat det du ser i traileren. Filmen er syltynn (satire/komedie så det er dog forsåvidt fair enough) og gjennom store deler av filmen er det mer kleint enn morsomt.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Filmer jeg aldri vil se er utvilsomt alle Ringenes Herre filmene. Jeg har aldri i mitt litt forestilt meg at de filmene kunne være så forferdelige,men de var ekstremt treige,kjedelige,aaaalt for lange,dumt overdrevent og rett og slett depresivt å se på. Dårlige skuespillere,dårlig animasjon,scener osv osv.

 

Nå skal det sies at jeg har sett mange andre,som, Harry Potter,Lyntyven,Van Helsing,Narnia osv osv,og det kan jeg si er gode filmer, men Ringenes Herre kan jeg ikke fatte og begripe hva folk syns er bra med. ELENDIGE!!!......syns jeg!!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...