Gå til innhold

Den store Stargate-tråden - ALT som ikke er sendt i USA puttes i spoiler-tags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

er det noen som har kjøpt "complete series"-boksen på Deep Discount DVD og vet hvilke sesonger den inneholder? Litt rart at de kaller den complete når serien ikke er ferdig :p Jeg ahr send en forespørsel til de men fikke til svar at de skulle sende forespørsel til varehuset, men trengte min ordre info. Jeg prøvde å forklare at jeg ikke hadde noe ordreinfo å gi siden jeg ikke har tenkt å bestille den før jeg vet hva den inneholder, men etter en uke har jeg enda ikke fått noe svar, så det var vist litt for vanskelig for dem å finne ut.

Lenke til kommentar
SaveStargateSG1

Jeg donerte nettop $50 der. Syns alle som vil ha sesong 11 budre donere litt! :w00t:

7020394[/snapback]

 

Det er vel ikke pengene det står på. MGM har jo sagt at de vil fortsette med SG-1, men SciFi-channel mener de har utspilt sin rolle. Hadde det vært opp til MGM hadde de vel shoppa rundt SG-1 til en annen kanal.

That said, så vil det komme mer SG-1 etter sesong 10 er slutt uansett, om det blir TV-movies, Direct-to-DVD eller noe lignende gjenstår å se.

Lenke til kommentar
Er det bare jeg som ble dypt og inderlig skuffet over Bill i Atlantis-episoden?

Blande WoW inn i en god serie  :nei:

7005143[/snapback]

Haha, ja. Men må si jeg lo godt når de pratet om det :p

7024100[/snapback]

 

Det gjorde forsåvidt jeg også.

Må også innrømme at jeg så opp igjen episoden til middag er om dagen, og bannet og svertet litt for meg selv over cliffhanger-avslutningen.

Når er det de sender neste episode nå?

 

EDIT: Ah, mars ja, kommer til å krepere av mangel på nye episoder :)

Endret av Iceman™
Lenke til kommentar

Det skal vistnok være nye episoder tilgjengelig før det (for oss som uansett ikke ser dette i orginalsendinger på scifi). Alle episodene er spilt inn og jeg mener det er en kanadisk kanal som skal begynne å sende disse allerede i januar. Jeg vet det hele høres litt rart ut, men det er i hvertfall ryktene.

Lenke til kommentar
Det skal vistnok være nye episoder tilgjengelig før det (for oss som uansett ikke ser dette i orginalsendinger på scifi). Alle episodene er spilt inn og jeg mener det er en kanadisk kanal som skal begynne å sende disse allerede i januar. Jeg vet det hele høres litt rart ut, men det er i hvertfall ryktene.

7030653[/snapback]

 

Var slik ifjor på atlantis epidosene ihvertfall, så det kan nok stemme kanskje i år også. Uansett så er jo ikke det en bra ting, liker å få med meg begge stargate episodene samtidig.

Lenke til kommentar

Ser ut til at MGM har gitt klarsignal for to SG-1 filmer som mest sannynelig kommer til å komme rett på dvd. Det som er litt synd er at et slikt klarsignal mest sannsynlig betyr kroken på døre for eventuelle forhandlinger om flere tv-sesonger. Ikke at det er noe serlig overraskende.

 

edit: her er hva som står på tvguide.com :

 

Stargate SG-1 may be winding down its 10-year-run this spring, but here's some exciting news for its fans. MGM has granted a green light — and enough money — to produce two movies, most likely for DVD, executive producer Brad Wright tells TV Guide. The first flick will tie up most of the finale's loose threads — "It's the climax of the Ori story line" — and will be written-directed by exec producer Robert Cooper. The second film, penned by Wright, will involve time travel, and both projects should debut in the fall of 2007. Though no deals are signed, SG-1's stars are said to be "very eager" to continue. "They're not big-budget [films] by any definition, but for us it's pretty good," says Wright. "As we've proven over the years, just give us little more money and we can make pretty good television, or DVDs.

 

"There's a sense of an era for us ending," Wright continues, "but at the same time, we're all positive because of the prospect of continuing forward with movies and the introduction next year of Stargate Worlds, a massive multiplayer online game."

Endret av Xell
Lenke til kommentar

Film nummer to skal omhandle "time travel".... :hrm: naaaa... skeptisk...

 

Synes det er litt for lett å henge seg på den kroken. Sesongslutten i sesong 8 (Moebius) var ikke spesielt imponerende (for ikke å snakke om alle paradoksene). Skal jo sies at forfatterne har skrevet en litt morsom tidreise-episode før da (1969).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...