Jump to content

VbD

Medlemmer
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

About VbD

 • Birthday 01/01/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Må ærlig innrømme at jeg bare hoppa rett inn i podcasten. Forsåvidt enig i det du skriver - om det skulle være noe tvil fra mitt forrige innlegg, så skulle jeg selv ønske at det kom flere detaljer på banen, når man først har et intervju som dette med en forsker på livsløp slik som jeg avsluttet innlegget - hvor man går helt fra begynnelse til slutt slik som Tesla007 er inne på, om relevant. Men det går vel mest på TU sitt ansvar i å legge opp intervjuet i den retningen, da det er de som skal stille spørsmålene.
 2. I sånne intervju så legges det opp til å få det svaret man er ute etter. Og jeg stiller meg tvilende til å kalle damen for noe slags ekspert. Alle kan kalle seg "forsker". Det ligger ingen beskyttelse i den tittelen Mulig jeg har misforstått, men intervjuets utgangspunkt var vel ikke å sette elbiler opp mot fossilbiler, hvor alle vinkler blir gjennomgått? Hovedtema er, såvidt jeg kan se, elbiler og om de blir mer klimavennlige - og ikke fossilbiler og om de er klimavennlige, eller blir mer klimavennlige i fremtiden. Som følge av det så kommer man inn på enkelte ting for fossilbiler, men det er ikke dermed sagt at man skal ta med livsløpet til fossilbilene, for det er ikke det som er temaet her? Man kan sikkert spørre TU om de kan gå dypere til verks i et intervju med eksperten hvor man setter livsløpsanalysene av elbil/fossilbil opp mot hverandre.
 3. Mulig jeg sover i timen, men jeg har til gode å se den massive fornektelsen som det sies at såkalte Tesla-fanatikere har, samt denne negativiteten mot Lucid? Får håpe de kommer seg på markedet og kan stå for sine ord.
 4. Er det noe konkurrent mot S og X da? Kan ikke se noe modell som kommer med tilsvarende rekkevidde eller størrelse. Det er vel heller Y som blir konkurrent til både eTRON/EQC?
 5. Vil vel tørre påstå at det er bedre å ha kontrollert SW/HW fra allierte i motsetning til potensielle fiender - eller hva? Det beste er selvsagt ingen av delene, men om man må velge en av de, så er alliert utstyr det helt klart beste - tror neppe de vil tukle med utstyret vha. bakdører dersom en krig skulle bryte ut
 6. Ingenting av det du sier er en sannhet fra uttalelser man har sett?Hvor finner du disse ansvarsfraskrivelsene? Hvor er bortforklaringen i denne hendelsen? Hvilken holdning og fossroing refererer du til? Du finner nok noe av det han refererer til, i denne artikkelen. Sammenlikne diesel- og bensin-lekkasjer i tunneller med Hydrogen er vel mildt sagt litt å ta i? Det kan ses på som bortforklaring, eller forsøk på å bagatellisere dette - "Vi har opplevd flere alvorlige tunnelbranner med tungtransport på diesel, men folk kjører gjennom tunnelene etterpå likevel."..!?!? Ikke for å bagatellisere tunnellbrann (med diesel som kilde), men det er da ikke hypereksplosivt slik som hydrogen?
×
×
 • Create New...