Gå til innhold

NY Tone Damli Aaberge Fæntråd!


chil

Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 8 måneder senere...

Lekkert! Litt hold i armene og så det ikke ser ut som de skal knekke om hu prøver å løfte et glass vin eller bære inn en pose fra bilen. Et litt mer sunt ideal enn pinnemenneskene som ser ut som de knapt har energi til å gå opp og ned catwalken :-) Hu andre er jammen ikke ille heller, aner ikke hvem det er men... </gammel gris>

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Eg synast ikkje ho er så pen. Langt ifrå stygg, men eg har då sett penare jenter i Noreg. Og i andre land. Synas ho ser heilt gjennomsnittleg ut. Ein kan då ikkej gløyme korlies ho såg ut før ho blei preffersjonelt styla. Ei vanleg jente, som dei fleste ikkje hadde snudd seg etter på gata.

 

63ajaro.jpg

4p2j2h2.jpg

 

Utseende hennar er nok litt oppskrytt.

 

Men eg lik nokon av sångane hennar. Sjølv om mykje blir litt keisamt. Og ho er ein middelmodig sangerinne. Langt ifrå så dårleg som mange meiner, men ho er ikkje noko sangess.

 

Redigert grunna skrivefeil

Endret av mrthomasrj
Lenke til kommentar
Eg synast ikkje ho SÅ pen. Langt ifrå stygg, men eg har då sett penare jenter i Noreg. Og i andre land. Synas ho ser heilt gjennomsnittleg ut. Ein kan då ikkej gløyme korlies ho såg ut før ho blei preffersjonelt styla. Ei vanleg jente, som dei fleste ikkje hadde snudd seg etter på gata.

4p2j2h2.jpg

 

Jeg er uenig (for skjønnhet er jo smak og behag og intet annet). Husker fortsatt øyeblikket da jeg fikk øye på henne på første audition, da jeg tilfeldigvis zappet innom Idol. I ukene som fulgte ble det flere, mindre tilfeldige gjensyn. Litt oppskrytt er hun kanskje, men fortsatt en av de heiteste damene jeg har sett IRL. Musikken er vel ikke mye å skryte av, men helt grei bakgrunnsmusikk jeg kan tolerere. Ingen glimrende sangerinne, helt grei. Godkjent.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Etter min mening er Tone en drit deilig jente. å det bullshit snakket om at hu ikke kan synge er bare teit og respektløst å si. Det ekke uten grund at hun har blitt så kjent. For å si det sånn, jeg hadde snudd meg etter hu på gata azz.

Endret av Darmo
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...
  • 1 år senere...
  • 1 år senere...

men sangen til Rybak var bedre.

 

Flaks for deg at dette var i fjor, ellers hadde jeg trukket stemmen min som du fikk for årets medlem ;)

Haha, ganske pen bump. Sangen til Rybak var jo opprinnelig bedre (han var vel 600k stemmer foran Tone). Skal ærlig innrømme at Fairytale-sangen gikk meg på nervene etter at Rybak vant, man hørte den overalt i etterkant. Kirkeklokkene i byen brukte melodien, sangen ble spilt hele tiden på radio, han var jo på TV hele tiden. Fairytale-mania var så latterlig provoserende. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...