Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Folk som er utakknemlige!

 

Pleier å la 3 jenter i klassen sitte på til skolen (som sparer dem 40min) men av og til er moren min nødt til å ha bilen slik at jeg må kjøre fars. Den har jeg fått streng beskjed om at ikke skal brukes til vennekjøring, basta. (Folk idag har ikke respekt, drar inn ryggseker og skraper opp etc.)

 

Så idag når jeg skulle til å sette meg ned hvor de satt, så kommer det fra hun ene, "du får ikke sitte her, det blir slitasje på stolen" og det var ikke med et smil.

 

Vel, få deg din egen bil ditt feite helvette! Slutt på gratiskjøring fra nå av!!

 

Dette er kanskje snakk om 2-5 ganger i måneden, og da bør man faen ikke klage.

Endret av Amberlamps
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En nesten 1000 ord lang artikkel om hvorvidt refleks burde være en del av asylsøkeres standard klespakke som de får ved ankomst til Norge. Virkelig VG? Finnes det ikke noe litt mer interessant å skrive om? At de i det hele tatt tar seg tid til å skrive en slik artikkel og apåtil slenger inn en avstemning, sier ganske mye om VG.

 

At jeg i det hele tatt gidder å bruke energi på noe sånt sier vel også litt om meg.

Lenke til kommentar

Jævla bananfluer. Håper de dør en svært smertefull og horribel død.

 

Gjør rent så dukker de ikke opp!

 

Mørkhudede + mørk høst/mørketid = fail. Det er klart det er viktig at de får refleks.

 

Nah, bare få dem til å smile....

 

Ahahaha! Huff, nei den var dårlig.... :roll:

Endret av AvidGamer
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

 

Har gjort det, men selv med åpent vindu og vifte er de fremdeles å finne. Hvor i huleste kommer de ifra til å begynne med?

 

Det blir lakt egg i enden av bananen. Blir bananen liggende lenge nok, klekkes disse eggene...VOILA du har bananfluer. :)

Lenke til kommentar

De finnes i alle klasser. Er du heldig er det bare én, men de kan være flere... I klassen min har jeg tre. Jeg snakker om mennesker som på død og liv MÅ stille foreleseren teite, åpenbare og DUMME "spørsmål", og tydeligvis tror de er alene i rommet med foreleseren. Ja, jeg skriver spørsmål i anførselstegn, for det de spør om er aldri spørsmål, de bare gjør det om til et spørsmål når de hører hvordan det de sier blir hengende igjen i lufta fordi det ikke er substans eller noe vettugt i det de sier. De bare tenker høyt, rett og slett. Med 70 medstudenter tilstede. Hva er det som gjør at enkelte mennesker bare MÅ åpne kjeften så fort de har sjansen? Én ting er hvis man faktisk har noe å si, men hvis man bare skal gjenta nøyaktig det foreleseren sa for 10 sekunder siden og stille umenneskelig teite spørsmål, så kan det faktisk vente til pausen og til man kan snakke med foreleseren alene!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...