Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt av hvert

 

 

OBS: Frustrasjonsutbrudd

Det jævla lydkortet er så forpult mongo at det vil lage sånne jævlige statiske lyder med en jævla gang det blir LITTEGRANNE jævla varmt inne i kabinettet (og ikke faen greier det å kjøle seg ned når PC'n er idle og huset på lufting). I tillegg er nettet tregt som bare helvete, noe som ikke bidrar til humøret etter nettopp ha sett tidenes mest irriterende og frustrerende film - Operation Endgame. Var så jævlig mange satans klisjeér at det er faen meg ikke mulig. Spesielt når ei eldre dame oppsøker 3 andre personer med en jævla golfkølle og greier å drive alle de jævla idiotene på rømmen. Og hvis en av dem sloss med ho så greier faen meg ikke noen av de andre invalide jævlene å gripe inn heller. Neida, her skal man løpe avgårde som en gjeng degenerete aper. SPESIELT NÅR DEN ENE JÆVLA PERSONEN HAR EN JÆVLA PISTOL OG ALLE ER GENERELT GODE I KAMPSPORT OG KUNNE TATT HO SÅ JÆVLA LETT! HVA FAEN SKJER MED VERDEN?! BURDE LYNSJE DEN JÆVLA MANUSFORFATTEREN OG REGISSØREN! SATAN FOR NOE PAKK! PGOAJIHQ#U%&"NQT?AU N^Q"?UN )?T&N!TAUJQ"=?)U%&T)=Q"§=§§§§TGJKFAWAFAFPOJWUFPAQWIUTQOYT%OQY"%"!!!!!!111

 

 

 

:)

 

edit: La til smilefjes

Endret av Mr.Graves
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Musikksmaken til en person er i konstant forandring. Så å blankt nekte å høre på en enkelt sang blir litt dumt. Jeg hører gladlig på enhver sang jeg blir anbefalt, men er ikke nådig om jeg først slakter den.

Helt enig. Jeg liker egentlig ikke sjangeren heavy/death metal, men har likevel en eller to sanger fra In Flames som jeg liker. Og ei venninne av meg like ikke SoaD, men elsker sangen Lonely Day. Så man behøver virkelig ikke å avvise ting blankt uten å ihvertfall prøve først.

Lenke til kommentar

Å våkne til at den nye mobilen din, som du egentlig bare tester ut, klint med snus over hele skjermen og tastaturet. Heeeerlig...

 

Det er bra gjort! Hvordan er det mulig å få noe slik til?

 

En finfin blanding av to personer i samme seng, sammen med både pose, løs og en stk. mobil slengt utover senga. Herlig at jeg skiftet sengetøyet noen timer før dette skjedde, mhm... :)

Endret av Diskutert
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...