Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

smatting kommer ganske høyt på lista mi også. Det er også merkelig, det der med smatting. Til vanlig er jeg en veldig rolig person med lang lunte, men så snart noen smatter, svartner det for meg, og jeg føler en ekstremt sterk trang til å dælje til den personen som smatter. Ikke at jeg faktisk gjør det, altså.

føler akuratt det samme.! jeg prøver å holde for ørene uten at det syns, det er vanskelig!

Lenke til kommentar

Dette er ikke noe som irriterer meg, men heller gir meg dårlig samvittighet.

 

På vei hjem i dag, i pissregn, så jeg en måse som manglet en fot. Jeg gikk bort til den, og den hinket bort med bare en stubbe igjen på det andre benet. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, så etter jeg hadde sett på den en stund, gikk jeg. Jeg kommer ikke til å få sove i natt. Faen.

Lenke til kommentar

En av sjefene på jobb. Faen for ei drittkjerring.

Hun takler ikke at folk jobber i sitt eget tempo. Og hvis du i det hele tatt ser bort på utgangsdøra utenfor pausetid, så kommer hun løpende og sier "er ikke pause ennå!"

Og i pausene så virker det som om hun står og tar tiden. Sekund over 5 min så står hun der og gneldrer.

 

Jeg og en kollega liker å kjøpe lunsjen vår en annen plass, hvor de har skikkelig mat og ikke sagflisbrød. Hun har prestert å lire av seg at vi ikke har lov til å forlate arbeidsplassen i arbeidstiden, siden vi visstnok har betalt lunch. Litt merkelig at jeg får betalt for 4.5 timer, og må være der fra 9 til 14 da.

 

Ikke får vi lov til å parkere på jobben sin parkeringsplass heller. Så de som kommer et stykke unna med bil, må betale for flere timer med parkering på en rådyr kommunal parkeringsplass ca en km unna jobben.

Lenke til kommentar

På facebook når ei eller annen jente kommer med noe deprimerende, eller hinter til at hun ikke har det så bra for øyeblikket.

Så kommer en haug jenter og bare skriver: "<3".

Kan de ikke vise sin støtte i form av ord lenger?

 

Ikke at jeg bryr meg egentlig da, holder selv følelsene mine langt unna facebook.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Assasin's creed 1 var ein elendig port frå konsoll til PC, elendig system i knappane. Knapp 1? Knapp 0? kvifor ikkje f.eks. høgre museknapp?

 

Er det betre i AC2?

 

Blir nesten alltid sånn når de rusher ting. Når man lagret maps til Tony Hawk 2 til PC (Den gangen før det var så utmelka at man kunne smake det) måtte man trykke på hver enkelt bokstav på skjermen med piltastene og enter i stedet for å bare bruke tastaturet.

 

Devil May Cry 4 til PC er beregnet for folk som har tre armer. Du går med wasd, bruker angrep med ijkl og snur deg med piltastene. Heldigvis har det støtte for å koble til eksterne kontrollere.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...