Gå til innhold

Babylon 5 - Sci-Fi på høyt nivå.


Anbefalte innlegg

Etter å ha fått seg fast jobb hvorpå jeg fikk større økonomisk frihet, så har innkjøp av filmer og serier økt tilsvarende. I går, etter 3 mnd venting på at Posten endelig fikk ryddet opp i rotet sitt med feilsendinger, tollbehandling og generell uvitenhet om hvor ting befinner seg, så fikk jeg endelig stoltheten i hus.

 

babylon56mz.th.jpg

 

Husker jeg fulgte med på denne serien på TV2 for mange herrens år siden, og det er vel den tv-serien som har gjort mest inntrykk generelt sett. Nå gleder jeg meg til å endelig få sett den i kronologisk rekkefølge, uten alt for lenge imellom hver sesong. Hos meg så ligger denne serien fullt på høyde med Star Trek: Next Generation.

 

Flere med noe slags forhold til denne serien?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte akkurat den tyske boksen, som ikke er fullt så dyr, den har nesten akkurat det samme som den engelske, men manger tv serien crusaders, noe som en kan overleve :D

 

Den er mye billigere også, kosta 86 euro inkl frakt fra amazon.de

måtte ut med ca 230 kr i fortolling så litt over 900kr for denne samlinga er ikke dårlig :dribble:

Lenke til kommentar
Får gratulere med en flott samling. B5 var et høydepunkt i på TV i sin tid, med fascinerende karakterer og gode skuespillere. B5 er mye bedre enn den skuffende ST: Enterprise.

5906252[/snapback]

 

Virkelig ? Synes Enterprise virker hakke bedre enn "Next generation".

(unntatt kapteinen som jeg synes virker litt slapp i rollen (Savner en Janeway karakter))

Lenke til kommentar
Såvidt jeg husker så er det vel sesong 4 som virkelig tar av. Jeg får fremdeles gåsehud når jeg hører navnet "The Shadows".

 

 

Nei det er sesong 3 som har den store krigen mot The Shadows. Sesong 4 er Babylon 5 (& Co) vs Earth. Elsker begge to. Men The Shadows her helt klart en tøffere fiende enn.... Vel... Vanlige mennekser :yes: + Sesong 3 hadde Kosh :love:

 

 

Endret av Scarface^
Lenke til kommentar

Ohhh så kos. Jeg så nettopp Babylon 5: The Gathering (1993). Og det føltes litt som å reise tilbake i tid å gjennoppleve noe stort som har skjedd med meg tidligere.

 

Ok... Delenn var en mann med Narn lignende flekker på hodet, G'Kar var ekstremt tynn, Molari så 10 år eldre ut, Claudia Christian (Susan Ivanova) og Richard Biggs (Dr. Stephen Franklin) var ikke med, i stedet var det to andre skuespillere som spillte deres roller og Ed Wasser spillte en dataoperatør i hovedkontrollrommet (I serien spiller han Mr. Morden, han som representerer The Shadows).

 

Men som sagt, dette var skikkelig koselig. Spesielt å treffe Jeffrey Sinclair og Kosh igjen. Jeg hadde jo en del kunnskap om hendelsene i akkurat denne filmen, de snakker jo om den i serien, men det var også mye nytt. Det beste var når Kosh trodde han traff Sinclair og tenkte "Entil-zha Valen". Fikk helt frysninger jeg. Må få lov til å poengtere igjen hvor ekstremt godt gjennomtenkt denne serien er. Helt sykt bra!

Endret av Scarface^
Lenke til kommentar

Babylon universet går Star Trek en høy gang. Synd det stilnet etter B5 ble ferdig. En spin off som gikk ad undas og en film eller to var det eneste. Veldig synd. Men alt må nå ta slutt en eller annen gang.

 

Så for ordens skyld boksen til salgs på platebutikken på siden av Sundt (eller er det galleriet?) i byen idag (Bergen). Skulle ha 2600 for den tror jeg. Var fristet å kjøpe den, var eneste eksemplaret. Så er det noen i Bergen som ønsker den så får de løpe og kjøpe på lørdag :)

Endret av Dotten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...