Gå til innhold

Selge brukt fotoustyr.. -Hvor?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvis dere skal selge brukt fotoutstyr, hvor mener dere det er best å gjøre det? Det virker ikke som om det er så mye fart i bruktmarkedet her på Akam?

 

Er det bruktmarkedet på foto.no som er tingen? finn.no? qxl.no?

 

Takknemlig for tips og erfaringer.  :)

5672216[/snapback]

 

 

Foto.no sitt bruktmarked som tidligere nevn er verdt å prøve.

Ellers så har jo www.photosight.no et bruktmarked, det samme har akam.no :)

 

Newsgroups kan du jo prøve. no.annonser.foto som den nyhetsgruppa heter.

 

Uansett: LYKKE TIL :)

Lenke til kommentar
bra på bruktmarkedet på foto.no, og finn.no... ikke så bra på qxl (min mening)

5676485[/snapback]

Jeg har ekstremt gode erfaringer med QXL. På Finn.no og bruktmarkedet så får gjerne første interesserte som er villig til å betale nok kjøpe varen. På QXL så kan folk by over hverandre, og har du to interesserte kan du få meget gode priser for ting. Solgte en skikkelig dårlig Cosina 100-400 linse der for en stund siden. Ga ettertrykkelig informasjon om alt linsen het, så folk kunne søke opp tester. Sa også fra at den var delvis defekt (litt dårlig kontakt så den må skrus hardt på kamerahuset). Utropsprisen var et par hundrelapper, noe jeg tenkte jeg fikk hvis jeg var heldig, og budrunden sluttet på 1800 kroner. Har solgt mye på QXL, og for det meste har jeg fått mye mer enn jeg trodde. Det handler om å skrive en god beskrivelse av det du selger, ha en lav utropspris så folk blir interessert, droppe skjult minstepris (jeg byr aldri på gjenstander med skjult minstepris av prinsipp... det er bare stress), fortelle hvor god pris utropsprisen er og ikke være redd for å bruke salgsfremmende midler som uthevet skrift, først i listen osv.. Da får du solgt det mest utrolige der... til dels utrolige priser.

Lenke til kommentar

Joda, QXL er bra for enkelte ting - er ikke det jeg sier. Har selv solgt noe der for en helt vanvittig KjøpNå-pris jeg satt så høyt at jeg aldri i verden kunne tenke meg at folk ville betale!

 

Jeg tenkte igrunnen mest på utvalget av fotoutstyr der, og mente vel egentlig at siden utvalget er såpass lite, så 'treffer' man kanskje ikke så mange som man egentlig burde.... who knows.. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...