Gå til innhold

Big Brother 2006


Anbefalte innlegg

Piercing er oppskrytt, som nevnt, det øker ikke følsomhet, om noe i det hele tatt skjer, så minsker det følsomheten. Piercing er ok så lenge man vil ha det som pynt, men noe annet funker det ikke til...

Det var skikkelig ekkelt i går, Linn klådde på ragge, det må vel være det jeg minst har lyst til å se.

Og det er som Anna sier, hun ønsker ingen andre noen form for lykke.

Man må jo spørre seg om alt hun gjør har en baktanke og for å konspirere, kun fordi hun ikke får det hun vil ha..

Det må samtidig sies at Anna på en litt merkelig måte gjorde litt for meget ut av situasjonen på soverommet. Jeg ville og ha gått ut om jeg hadde mistanke om at noen skulle ha sex, man trenger ikke være sjalu av den grunn.

Vi ser at de anklager Carina for å hele tiden å ønske oppmerksomhet, hva med Anna da. Jeg begynner å hate å se de ekle silikon brystene hennes, t.o.m. Jessicas er finere.

 

Det har ingenting med at Anna er blond, men gud hvor dum går det an å være, den påtatte ekle måten å snakke på og oppføre seg på gjør meg bare opprørt. Greit nok at jeg er 29 år og barnslig som bare det, men f*** heller, det får da være måte på, man trenger da ikke oppføre seg som 9 år gammel og enda ikke har skjønt seg på sin egen seksualitet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror ikke Anna overdrev. Linn gikk ut fordi hun var sjalu. Alle vet at hun vil ha Danne. Har ikke noe i mot Anna. Hun virker jævlig blond, men hun må være den mest reale personen av alle jentene der inne. Hun er stort sett alltid positiv uansett hva som skjer. Hun driver ikke og baksnakker hele tiden, og hun er ikke prippen.

 

Satser på at enten Linn eller Carina går ut i dag.

Lenke til kommentar
------glem det-----

AHA! Forum pwned again! Carina gikk ut, ikke Linn.

6103974[/snapback]

 

Ja ikke se på meg :!:

 

----

 

BTW, Meget bra live-sending i dag! Beste sålangt? Å vise klipp på skjermen på hva deltagerne har gjort og senere ikke vil innrømme er jo genialt. Jeg lo så jeg var skakk. For å ikke snakke om at Carina gikk ut som den ultimate avsluttning.

Lenke til kommentar
Jessica ut på torsdag eller lørdag nå så blir det bra!  :) Gikk helt av skaftet og spanderte faktisk en stemme da ho måtte sette seg i sofaen der.

6104637[/snapback]

 

Vel, du slapp jo bedre fra det rent økonomisk enn den dama som fortalte hun hadde brukt ca 4000,- på å stemme på Jessica den her uka, og så gikk hun ikke ut. Au da.

Lenke til kommentar

Blir litt feil hvis man bruker så masse penger på å stemme ut en person. Da blir det jo ikke folket som bestemmer, men en helt besatt person.

 

Jeg sa forøvrig at jeg tippet at Carina eller Linn kom til å gå. Tror Jessica har større sjans nå som stemmingen begynner å gå på hvem man vil skal vinne.

Endret av darkness|
Lenke til kommentar
Blir litt feil hvis man bruker så masse penger på å stemme ut en person. Da blir det jo ikke folket som bestemmer, men en helt besatt person.

 

Det kan du si, men det er fanatikere i alle leire, så det går vel opp i opp.

Selv om 4000,- ved én utstemning riktignok er det meste jeg har hørt om - og trodd var sant.

Lenke til kommentar

Jeje, man burde virkelig oppsøke hjelp om det betyr så meget at man bruker (så mye) penger på å stemme ut noen.. Men vie er da forskjellig, jeg irriterer meg over deltakerene der inne, men bryr meg egentlig ikke så mye om det.. De er glemt med en gang en episode er over eller jeg forlater denne tråden... :roll:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...