Gå til innhold

Nytt innhold Xbox 360-markedsplass (7 September 2011)


kewell79

Anbefalte innlegg

Ok, lets get down to bizznizz.

 

Spilte gjennom demoen nå og jeg synes det var knallmoro.

Grafikken er ikke like fantastisk som det var ryktet synes jeg. Den var for all den veldig god, men trær som popper opp og teksturer som virker litt flate er ikke uber. Og når personen du styrer og hans firehjuling ikke er så veldig detaljert heller, og han sitter relativt tett inntil kamera så virker det ikke veldig imponerende. Frameraten er dog veldig godt og stabil, og grafikken oppleves totalt sett som veldig pen.

 

Kontrollene i spillet er veldig enkle, og de er gode. Hold venstre stikke ned, og spikk den opp så får du ett høyere hopp, omtrendt som "ollie" i Skate. Når du er i lufta kan du så ta forskjellige triks ved å holde inne A-knappen og bevege venstre stikke i forskjellige retninger. Gass er RT og revers er LT, boost er X, ellers er det noen bonustriks man tar med LB og RB. Det fungerer veldig godt, og man slipper merkelige knappekombinasjoner.

 

Etterhvert som man lander hopp og triks får man fylt opp en boost måler i høyre hjørne av skjermen, og etterhvert som den bygger seg opp låser du også opp mer avanserte triks som igjen gir deg mer boost når d lander dem. Det er to ekstra trinn med triks. Det eneste du trenger å gjøre for å ta i bruk disse mer avanserte triksene er å trykke B eller Y (A = Easy, B = Medium og Y = Advanced) istedenfor A når du fyller boost-baren.

 

Alt i alt er det veldig moro og jeg synes det minnet litt om motorsportens svar på SSX.

Kanskje jeg kjøper det når det kommer, vi får se an datoen.

 

 

 

 

Snakker forresten om Pure demoen :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
kjem death magnetic kl 12 i dag til GH3? Venter i spenning :new_woot:

 

edit: DOWNLOADING AS WE SPEAK :love:

 

Jeg prøvde å laste ned dette ved 3-4 tiden, men nedlastningen stod ved 1% i et kvarter. Er det bare jeg som har noen innstillinger gale, eller er serverne til Microsoft proppet pga. release av Death Magnetic-albumet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...