Gå til innhold

Amotor: Honda Civic: Kulest i gata


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Synes nye Civic'en ser grei ut jeg og at den ser bedre ut paa veien enn paa bilder. At den er FWD er vel positivt for den gruppen Honda vil selge til. Tror ikke driftere er maalgruppen deres :-)

 

Men kommer'n med 2litern (197 hester) og 6-trinnskasse komboen som dem selger i USA?

 

-

Per Christian

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Selv liker jeg utseendet meget godt. Prøvekjørte en på fredag og stordrivdest i den. Lurer på å bestille meg en i løpet av kommende uke.

 

Andre som faktisk har erfaringer med bilen?

5667751[/snapback]

 

Jeg har hatt en 1.8 Sport til prøvekjøring siden onsdag, og digger bilen!

 

"Knekken" på bakruta sørger for at det er vanskelig å se biler som ligger bak deg, ihvertfall for folk på min høyde (193 cm). I bilen jeg har til lån er det sotede ruter hele veien rundt, og dermed er dette spesielt et problem i mørket, da spoiler'n sitter i samme høyde som frontlyktene på bilen bak.

 

Dessuten har setene historiens dårligste sidestøtte. Bortsett fra dette har jeg ikke noe å utsette på bilen - ellers digger jeg den. Fett utseende, fett interiør og med 1.8-literen på 140 hester mangler man heller ikke pulver. Det er ikke noen racerbil, men den gjør jobben og vel så det.

 

"Min" bil er en toppspec'a utgave med en haug utstyr (Bluetooth-handsfree, stor stereo, DVD-spiller etc) og i svart med sota ruter og mørke 18-tommere i gunmetal-farge ser den rett og slett rå ut.

Lenke til kommentar

Ja, det er han. ;)

 

Skjerm i taket bak var det på den, ja. Ingen skjerm foran, noe som sikkert kunne vært OK når man venter på kona som er i butikken. Da er man igjen inne på økonomi, og hvor stor bruk man faktisk har for det. Skjermer foran har jo egentlig ikke lov til å fungere hvis man kjører over 5 eller 10 km/t.

Endret av Tee-Zee
Lenke til kommentar
Ser ikke helt for meg at jeg får bruk for skjerm i taket. Det er vel helst når man skal på langtur med unger i baksetet! :)

 

Hvordan fungerer mp3-spilleren? Må man skippe sang for sang som ved vanlig CD, eller kan man få en liste med sangnavn på skjermen som brukes til navigasjon?

 

:)

5671109[/snapback]

 

Jeg er litt usikker på hva den stereo-oppgraderinga består av, har ikke kikket så nøye på spesifikasjoner enda, men "bass-pakke" var uttrykket Honda brukte om det. Tror det består av litt større mellomtoner og muligens en ørliten sub et eller annet sted.

 

MP3-spilleren har jeg ikke testa enda, men tror nok man skipper sang for sang som ved CD. Jeg regner med at den kan spille alle filer random, alle filer i rekkefølge eller alle filer i en mappe random eller i rekkefølge.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...