Jump to content

eab

Medlemmer
 • Content Count

  4687
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)

About eab

 • Birthday 05/16/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Fant ingen instillinger som kunne være til hjelp. Og med pc'n avslått ser den ut til å lade like raskt som med den tilhørende strømadapteren. Prøvde å koble imellom en saitech usb-c dongle/hub jeg har. Og med den imellom powerbanken og pc'n så lades pc'n selv om den er påslått. Så det er nok et eller annet handshake som ikke fungerer helt som det skal når man kobler pc og powerbank direkte til hverandre. Så problemet er på sett og vist løst ved å ha denne imellom :)
 2. Jeg bruker en belkin thunderbolt 3 kabel, som er rated for 100w. Glem oneplus warp charge laderen, det var kun for å se om pc'n tok til seg størm gjennom usb-c porten når den er påslått. Problemet er altså at ladingen går "feil vei" når pc'n når den er påslått. Er det noe man kan konfigurere selv i windows mtp power delivery standarden?
 3. Bios er oppdatert med nyeste versjon fra hp. Det er fint lite man kan gjøre i bios, og ingen strømrelaterte valg ser ut til å ha betydning. Har også prøvd å reinstallere batteridriveren i windows, samt holde inne av/på knappen i 15sek som visstnok skal resette batteriet. powerbanken leverer ut opp til 20v/100w så det skal ikke stå på effekt eller spenning. Takk for responsen
 4. Har en HP Envy x360 (13-ay0802no) og en 4Smarts Enterprise 20000 mAh Powerbank. Med pc`n i hvilemodus eller avslått så lades pc`n av powerbanken, men slår jeg på maskinen så begynner pc`n å lade powerbanken så fort windows lastes inn. Hvordan får jeg til å lade pc`n fra powerbanken når pc`n er påslått? Bruker en thunderbolt 3 kabel, men det skulle vel ikke ha noen betydning i denne sammenhengen? Har prøvd å bruke oneplus-laderen (30w) og da gir windows beskjed om at laderen er i minste laget, men maskina tar til seg strøm gjennom usb-c porten.
×
×
 • Create New...