Gå til innhold

Hvordan enklest mulig ødelegge en pc?


Anbefalte innlegg

ser bra ut, og dere som angriper.. har dere problem å holde dere unna?

 

Moestue jeg sier bare; Lykke til! Smisk og snakk, noe som jeg pleier å gjøre med fatter.. husk å forklare åffer du trenger, ikke sånt"jeg trenger mer penger til pc for pcen takler ikke spill som jeg skal ha" eller noe.. si heller noe som at du trenger til din oppgave, feks photoshop :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

moestue, hvis jeg hadde vært din far, og hadde hatt viktige e-post, dokumenter og lignende på denne PCen, og du hadde vippet over til 110V og tatt med harddisken i samme slengen, hadde jeg flydd deg til India og satt deg ut i jungelen.

 

Hvis du derimot har uskyldige motiver bortsett fra dette med å ødelegge PCen, så er kanskje den lille røde bryteren bak på PCen den enkleste metoden. Vær dog klar over at du enten får et lite poff, et poff + røyk, eller poff + røyk + stikkflamme som tar fyr i gardin og antenner hele huset. I verste tilfelle brenner huset ditt ned, og som din far ville jeg da bestilt første fly til India.

Lenke til kommentar

Seriøst... hele tanken om å ødeleggen den for å få en ny en er så barnslig at jeg holder på å grine. Om du virkelig snart er 18år gammel, så er det virkelig på tide å bli litt mer voksen (eller mindre bortskjemmt).

 

Enten kan du forklare til din far at PC'en ikke er brukbar til noe og derfor behøver utskiftning/oppgradering, ellers så klarer du vel på din alder lett å skrape sammen noen tusen til en ny maskin. Da jeg var 18 hadde jeg allerede fast deltidsjobb utenom studiene. Kjekt å ikke måtte leeche på sine foreldre for hver bidige ting du ønsker deg eller hva? ...

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Er det du eller din far som bruker pc'n? Bruker han den, er han sikkert fremdeles fornøyd med den... Mutter greier seg fint med en P-III 450 mhz (min gamle). Brutter greier seg fint med en AMD Athlon 1,2 (også min gamle), og en kompis greier seg snart fint med en P-4 2,4 (som jeg ikke har bruk for lengre). Og ja, jeg har betalt for alle selv. Er bare at jeg ikke ser for meg noe bruksområde lengre... kan da like godt gi de bort isteden for å selge (...så ryker noe og kjøper blir missfornøyd...)

Lenke til kommentar
er det seriøst så enkelt? då er det vertfall en PC som skal ta kvelden på lanet i helgen =P

5261289[/snapback]

 

Da blir du populær! :nei:

 

Til trådstarter: Skaff deg en jobb, eller vis initiativ og gjør et eller annet positivt hjemme, og hør om faren din har mulighet til å låne deg penger til en ny data.

For min del kan jeg ikke fatte at det i det hele tatt går an å vurdere å ødelegge en så bra pc, som ikke en gang er sin egen, men det er nå meg...

Lenke til kommentar

Ok gutter... er ferdig med denne diskusjonen for min egen del, men bare for å ha det klart så bruker fatter'n ikke pcen. Mutter'n bruker den til internett, bruttern til internett og word, andre bruttern til musikk, msn, word og internett. Jeg bruker den ikke siden den suger. Gidder ikke bruke penger på skjermkort eller pc nå. :dribble:

Lenke til kommentar

La gutten gjøre som han vil.. Hans økonomi er hans problem.. Eller farens :)

 

Mitt tips, knekk av alle chippene på hovedkortet med spett. Helst mens maskinen står å surrer. Prøv så å fjerne alle tilleggskort med brekkjern.

 

Chippene blir kjempefin pynteramme rundt skjermen, limpistol gir et pent resultat.

Tilleggskortene kan henges på juletreet hvis du har mors godkjennelse.

 

Far vil aldri merke forskjell. Skulle han mot formodning likevel spørre hva som feiler maskinen, forklar på en ordentlig måte at all pornosurfingen hans var det som til slutt tok "knekken" på herligheten.

 

God fornøyelse!

 

/Espen

Endret av espenah
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...