Jump to content

Playmofetish

Medlemmer
 • Content Count

  4400
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

About Playmofetish

 • Birthday 01/03/1985
 1. Takk skal dere ha. Budsjettet er ikke nødvendigvis så stramt, og jeg legger gjerne noen ekstra hundrelapper inn i en god PSU. Har noen tips til hvilken?
 2. Takk for svar, og tips, LMH1. CPU-kjøleren ser fin ut den. Skjermkortet har Hexus.net testet og funnet det ganske støyende i forhold til andre 7870, referansekort eller ei. Og det er jeg jo lite lysten på. Har faktisk lyst på et dårligere kort som støyer mindre enn å bare legge på litt ekstra penger for høyere ytelse. Det er strengt tatt skjermkort og PSU jeg er ganske usikker på. Noen som har tips til PSU? Og kanskje det er like greit å vente litt med skjermkort, og fortsatt bruke 8800GT-kortet litt til, i påvente av ytterligere prisfall/nye generasjoner (det kommer jo alltid noe nytt).
 3. Det er på tide å oppgradere maskinen som står på soverommet. 95% av tiden står den bare idle, men av og til kunne det være greit å fyre i gang et spill og få grei grafikk i 1920x1200. Nåværende deler som skal ut. Intel E6750 4GB RAM GeForce 8800GT 512MB Raptor 74GB Det er lenge siden jeg hadde full oversikt over alt av skjermkortmodeller osv, men jeg har satt opp en liste (fra Komplett) som jeg gjerne vil ha litt innspill på: ASUS P8Z77-V LX, Socket-1155 - 949,- Intel® Core i5-3570K Processor - 1879,- Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 8GB (2 x 4GB) - 415,- Corsair CX V2 600W PSU 80 Plus - 599,- PowerColor Radeon HD 7850 2GB GDDR5 - 1699,- Totalt: 5541,- En totalpris jeg syns er helt grei, jeg har ikke noe maks budsjett, men ser ingen grunn til å overstige denne prisen så voldsomt når jeg alt i alt ikke er så kresen på ytelse lenger. Jeg har en ubrukt Crucial M4 128GB SSD liggende som jeg tenker å bruke. (evt hvilke ~256GB SSD er verdt å satse på i dag? God ytelse, ingen firmware-bugs takk) - Hva med skjermkort? Skulle et 7850 2GB holde for å kjøre nyere spill nå og da, men ellers brukes lite til spilling? - CPU, det relativt store prishoppet opp til 3770K utgjør kanskje ikke så veldig stor ytelsesforskjell? Hva med Intels stock-kjøler, klarer den seg fint støymessig uten noe særlig overklokking? - PSU, jeg ønsker jo som alle andre en stabil og relativt støysvak maskin, finnes det klart bedre valg der ute? Takknemlig for alle innspill, på forhånd takk!
 4. Takker, det er vel ut til at det blir en M4 til OS ja. Forøvrig samme kontroller som Intel 510 har, det visste jeg ikke helt.
 5. Hva er status på SSDene om dagen som benytter nyeste Sandforce-generasjon? Virker som alle sliter med firmware-ustabilitet, være seg OCZ, Corsair eller Kingston. Jeg planlegger ny PC, har en Intel X25-M Gen2 80GB til overs, og hadde sett for meg en ganske kjapp SSD til OS, 100-120GB, pluss en ekstra til spill/store programmer. Er det noen raske, gode SSDer der ute i dag som er friskmeldt fra alle mulige bugs?
 6. Jeg kjøpte en Intel 320 120GB til min mor som jeg bygger PC til, og har nå mest lyst til å bruke angrefristen for å bytte i en annen produsent/modell. Hadde det vært til min egen PC kunne jeg fint taklet om denne bugen oppsto, men det blir for mye styr for moren min som trenger en stabil PC. Kan noen tipse om SSD i samme prisklasse (1500-1600,-) med OK/lignende ytelse som ikke er kjent for konkrete bugs?
 7. Øhh, bedre tall enn Intel 510, skal denne posisjoneres over 510?
 8. 27" Dell fra Netshop med tilsvarende oppløsning ligger på 6990,- Da sitter man igjen med 10 000,- å kjøpe PC og OS-lisens for. Man får helt sikkert litt mer for pengene komponent for komponent, men for å være helt ærlig, og selvbygger av PC opp gjennom alle år, er det ikke så voldsomt store forskjellene lenger. Brukeropplevelsen bør være avgjørende om det ikke er store kostnadsforskjeller, og ønsker Mikkis2k i utgangspunktet en Mac ser jeg ingen grunn til å få han til å spare en tusenlapp på å velge en annen plattform.
 9. Det frister med en HTC/Android-sak etter hvert kjenner jeg. Er det særlig annet enn fysisk skjermstørrelse som skiller Supersonic fra Desire? Har jeg oversett noe?
 10. Vet ikke helt om HP støtter det native, eller om det krever en ekstra lisenskost for funksjonalitet, men boksen har i hvert fall et iLOM-nettverkskort til management. Kan hende du kan mounte ISO-fil fra maskinen/laptopen du sitter på, eller du mounter DVD-ROMen derfra direkte, via iLOM-grensesnittet.
 11. Eneste levemulighet jeg ser for meg på en ny WD-raptor av noe slag, er 15k, ~150GB og svært lav pris.
 12. Som nevnt før, hvilken PC-modell er det snakk om? Natt-og-dag-forskjell i opplevd support mellom f.eks Pavilion- og Compaq-modeller, etter å ha jobba 4 år i en dataforretning. Jeg tviler dog ikke et sekund på at de fleste produsenter man henvender seg direkte til vil være svært uinteressert i å innfri reklamasjon etter 4,5 år, selv om man er innenfor norsk lov.
 13. Jeg tror du må regne den som tap, da du selv er ansvarlig for at den ikke ble sendt med sporingsmulighet. Tror også de fleste butikker har beskyttet seg med klausuler mot nettopp dette, at alle returpakker og lignende skal kunne spores.
×
×
 • Create New...