Gå til innhold

Hvem har *faktisk* hatt problemer med Starforce?


Anbefalte innlegg

Er veldig mye diskusjon og synsing omkring Starforce i ulike diskusjoner her nå. Så jeg tenkte jeg skulle forsøke å få en liten oversikt over hvor mange av brukerne her inne som *faktisk* har hatt problemer med det.

 

Selv har jeg installert haugevis av produkter med Starforce, uten at jeg noen gang har hatt problemer. Benyttet både DVD brenner, leser, cd brenner og en gammel CD leser uten noen problemer.

 

Så hvis du har hatt problemer, ville jeg blitt veldig glad om du hadde postet her og beskrevet hva som var problemet, og eventuelt om noe av maskinvaren din ble ødelagt. Litt greit å vite, uten all synsingen og smattingen som vanligvis preger denne type diskusjoner.

 

(Og nei - problemer med å mounte en iso av et starforce beskyttet produkt regnes *ikke* som et problem i denne sammenhengen :tease: )

 

Edit:-- Leif

Endret av cetram
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har Trackmania sunrise, eneste som ikke funker er og slette spillet.

Tar 1 time så stopper hele saken og så står det problemer med Starforce driveren, og at avinstalleringen ikke kunne fullføres. Dette kan jo bare være noe tull på pc'en min. Men ellers har jeg ikke merket noe anderledes med noen dvd rom. men jeg har et lite spørsmål, altså.. Dette er jo den perfekte kopisperre til dags dato. Er jo det helvete og installere det uten original cd/dvd. Hvorfor bruker ikke alle spill produsenter denne kopisperren..? :)

Lenke til kommentar

Jeg som kjører XP x64 har hatt massevis av problemer med starforce. Heldigvis har de nyere versjonene av starforce 64-bit drivere, men spill sluppet før disse kom fungere ikke i det hele tatt (som er veldig kjedelig når selve produktet ville fungert ypperlig uten kopibeskyttelsen). Men Starforce har egentlig behandlet den saken ganske bra. De har visst nok gitt ut verktøy som gjør det ganske enkelt å oppdatere beskyttelsen i patcher osv. slik at det støttes på XP x64. Bare synd at utgivere ikke gidder å bruke disse verktøyene.

Lenke til kommentar

Starforce er ikke et problem på spill det bruker. Men det kan skape problemer for ANDRE spill du installerer, tro det eller ei.

Starforce-driverne er separat fra spillene, og ligger resident og sjekker alt mulig du stapper i CD-ROM'n. Det kan i værste tilfelle gjøre sånn at du får beskjed om å sette i orginal-CD når du putter inn orginalcd'n til et spill for å spille det.

 

Sacred Gold har dette problemet. Det bruker ikke starforce, men løsningen (iflg forumet) er å avinstallere alle SF-spill, og SÅ bruke SF-remover (som ligger på starforce sine hjemmesider, altså er de klar over problemet), da vil problemspillet detektere CD'n riktig.

 

Fullstendig tåpelig protection, siden pirater som IKKE har kjøpt spillet har zero problemer med det. Det oppfordrer til kopiering istedet for det motsatte.

 

Den kan også ligge og luske, og skrike opp om at Virtual Drives are detected, please deactivate. Altså må man slå av daemontools eller Alcohol 120% som kan lage slike.

Jeg ble så oppgitt over å måtte avinstallere masse spill, at jeg bare fant et nocd-crack til Sacred Gold. Vips, alt iorden.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

For dere som har problemer og er anti-SF:

 

Dere burde prøve å gjennskape problemet og rapportere det slik at det kan bli utprøvd og igjengjort av andre.

 

Med andre ord, datamaskin spesifikasjoner, veldig detaljer.

Partisjonering, harddisker, hd-modes, bios versjon, installering av windows, drivere og spill.

 

Lag en tutorial som forklarer hvordan gjenskape dette problemet. Om noen får til det og viser seg til å være rett/troverdig, da vil vi kunne ha et virkelig nyttig argument på "vår" anti-SF side.

 

Mvh. Rise

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det eneste spillet jeg har med Star Force er Silent Hunter 3 og det fungerte greit nok - men SF-sjekken når spillet skulle starte tok ofte 1,5-2min, i tillegg til at starforce nektet meg å kjøre daemon tools, så nå spiller jeg silent hunter med nocd patch.

 

Kommer nok ikke til å kjøpe SF spill noe mer. Ikke fordi jeg har opplevd ødelagt utstyr eller sånt men fordi det er for slitsom å ha liggende inne. Jeg gidder ikke ventingen og stress med ikke å kunne mounte images om jeg vil - så skal jeg kjøpe SF spill i framtiden blir det kun hvis jeg vet at jeg finner nocd patcher som virker på forhånd.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt hva som er problemet med mounting og starforce. Jeg har en rekke spill beskyttet av starforce installert, som også kjøres regelmessig. Har også installert og bruker nero, alcohol 120, daemon tools og en rekke andre programmer. De problemene jeg opplever i forhold til dette, er som regel relatert til Securom. Aldri Starforce.

 

Nekter ikke for at andre har problemer med det, på ingen som helst måte, bare finner det litt underlig at jeg aldri har opplevd denne type problemer :|

Lenke til kommentar

Når jeg først installerte den så begynte cd/dvd rommen å spinne som et helvete. Resultatet ble jo at cden ble smadret i små biter.

 

Begge cd/dvd rommene krasja, og når jeg spilte TM: S og når en ny processor slår seg på så lukker pcn din automatisk jævelig irriterende. Den rett og slett ødelegger pcen din. For meg er det en spyware, så jeg brukte starforce removal og slettet drittet fra pcn min.

 

Og gå og se på forumet deres, der er det 11 åringer som moderatorer og hvis man sier noe imot dere. Så sier de stygge ord tilbake og sletter topicen, sånn at ingen skal få se det.

 

Hørt om at de i forumet ga link til warez versjonen av Galactic Civilization 2?

Helt på jordet det starforce!

Lenke til kommentar
Dere burde prøve å gjennskape problemet og rapportere det slik at det kan bli utprøvd og igjengjort av andre.

Så det du mener er at kunden skal bruke tid, ressurser og penger på å drive problemløsing for firmaet han er kunde hos?

 

Beklager, men når jeg betaler flere hundre for et spill, så forventer jeg at det fungerer prikkfritt og uten å kødde noe til på maskina mi.

Lenke til kommentar
Starforce eksploderte. Sendte meg dekket i flammer, full i splinter gjennom rommet. Igjen var det bare skrapmetall.

 

Herregud folkens. Software ødelegger ikke hardware.

Idioter bak tastaturet gjør det.  :wallbash:

5110157[/snapback]

 

Kjøp ein bok om Assembly så skal eg love deg ein heilt ny verda over kor mykje makt du får over ein maskin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...