Jump to content

dravisher

Medlemmer
  • Content Count

    2164
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dravisher

  1. "kammertrykket måles for å passe på at det ligger godt innenfor grenseverdien på 440 mPa" Det må vel være MPa (megapascal), ikke millipascal som er riktig her?
  2. Vi mennesker er flinke til å glemme at slike katastrofer som hungersnød og pandemier kan komme når som helst. Etter denne pandemien blir det sikkert bygget opp store lagre med smittevernsutstyr. Om noen tiår så kommer det et skikkelig vulkanutbrudd som fører til hungersnød pga. dårlige avlinger over noen år. Da får vi spe på barkgrøten med litt krydder av munnbind og raspet smittevernsdrakter. Etter det bygger vi opp matlager og glemmer pandemifaren, rinse & repeat.
  3. Det er vel ikke innført noen regel om at alle som føler seg litt syk skal være hjemme fra jobb? Da må man jo i såfall til legen og få sykemelding, uvisst om man får det med veldig milde symptomer eller ikke. De som ikke har hjemmekontor og ikke har spesiell grunn til å tro at de har covid-19 skal vel i utgangspunktet enten på jobb eller fastlege som normalt så vidt jeg har forstått.
  4. Noen har visst forsøkt å moddelere seg frem til virkelig dødsrate og havnet på under 1 %. Får håpe det er nærmere virkeligheten enn doom and gloomerne sine tanker om 3+ %. Trump's Gut Collides With Science On Coronavirus Messaging
×
×
  • Create New...