Gå til innhold

jenteproblem. Hva gjorde jeg egentlig?


Christian86

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det de dagene hvor de blir snurt på under ett tusendel? Og ingen fatter hva som har skjedd fordi det gikk så fort? overemosjonell og forvirra og sta på en gang?

 

Nei det er vel disse dagene som går under PMS.... prøver å være mest mulig usynlig på sånne dager... :no:

Lenke til kommentar

For å besvare første emnet: Det virker nesten som at noen kan ha sagt at du er forelsket i henne elns, uten at du har måttet være det, hun tror på 'noen', og hun unngår deg. Dette er ikke oppspinn eller noe lignende. Det er kjent faktum at noen unngår en person som har røpet alt for tidlig til vedkommende at han/hun er forelsket i vedkommende.

Lenke til kommentar

Haha, noen får det til å høres ut som om jenter er en egen art! Altså, jenter kan som alle gutter ha en dårlig dag, det trenger nødvendigvis ikke bety at hun har PMS eller mensen. Gutter flest tror at jenter blir til store stygge monstre når vi har mensen, men det stemmer ikke.

Her i dette tilfellet er det nok som sagt at hun har hatt en dårlig dag bare. Ikke bli hysterisk fordi hun har vært avvisende, hun ville nok antageligvis bare være i fred. Kansje hun har sovet dårlig, har problemer hjemme, på kjærlighetsfornten you name it. Kansje hun tilogmed liker deg? Og det med at dere kun har kjent hverandre i 2 månder, jeg kjente kjæresten moin knapt 3 uker før vi ble sammen og vi har vært sammen snart et år så du vet jo aldri? ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...