Jump to content

Cucum(r)

Medlemmer
 • Content Count

  5736
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. For ei stund tilbake sidan var det nokon som spurte om headphones. Kanskje Thulhu Caine Headphones er interessant?
 2. Sjekk denne framgangsmåten neste gang: Valet Mag: How to Iron a Dress Shirt
 3. Bilde nr. tre og fire (i spoileren) falt ikkje i smak her heller, kapra enkelt og greitt berre dei første bilda Google Image Search kunne gi meg. Flytta dei over i ein eigen spoiler. Prøvde rett og slett (på dårlig vis) å poengtere at mannen klarer å passe inn i det meste av klær.
 4. Dette blir jo litt feil, for Pharrell Williams ser bra ut i det meste.
 5. APIen til Highcharts er jo kjempeenkel å jobbe med, spør du meg. Er jo berre å fóre dataene inn i riktige serier. Har du kun sett på Raphaël, eller også g.raphaeljs.com?
 6. Ganske enkelt (jQuery): $("ul li:last-child").addClass('last');
 7. Syns det er rart at ingen har anbefalt Esquire enda.. Esquires skribenter er (i mine auge) eit par hakk over GQs.
 8. Om dette er ei interesse som for din del er aukande, vil eg anbefale deg å sjå på språket R. R som språk er nydelig lagt opp mot statistisk analyse av data, og har ei veldig fin lærekurve. Viss dette virker interessant, sjekk ut R for programmers og The R Journal.
 9. For vintersko? Du må jo nesten ut med det for eit par gode Timberland/Helly Hansen/osv. også, og desse passa min fot langt bedre enn nokon slags Timberland-modeller har gjort, så for min del var deg enkelt.
 10. Dér har du det! Kanskje derfor dei falt i smak. Passforma og kvaliteten på skinnet er uansett bedre enn det meste eg har prøvd på i løpet av dagen. Prisen var ikkje så grusom, i overkant av 2000 NOK.
 11. Dette er iallfall mykje enklare: <!DOCTYPE html> <html lang="no"> <head> […] </head> <body> […] </body> </html>
 12. Kom over desse vinterskoa fra Hugo Boss i dag, ufattelig mjukt fór og deilig skinn: http://cld.ly/b8s10, http://cld.ly/14s12, http://cld.ly/a3s14
×
×
 • Create New...