Gå til innhold

Hvor ser du deg selv om 10 år.....?


Snublefot

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ja, jeg er faktisk 12 år, ja. :)

Liker å henge her på HW forumet for alle tror jeg er så mye eldre. :p

4936828[/snapback]

 

Ja, hehe... Jeg fikk helt sjokk da ZeroMac fortalte meg at du var 12. Du er jo ekstremt flink i grammatikk. Selv klassekameratene mine her i Oslo kan ikke forskjell på å/og, hun/henne, de/dem osv. Og det har ingen ting med innvandrere å gjøre.

 

Neida...

 

Er litt vanskeligere for oss under 15 år å forestille seg hvor vi er om 10 år, for når den tid kommer har vi nettopp begynt å forme livene våres i de mer generelle trekkene, som hvor vi bor osv, selv.

 

Ser for meg selv som en offentlig person som spiller på demonstrasjonsarrangementer for ungdom. :cool:

Lenke til kommentar

jeg blir 21 i år, og jeg har ikke peiling på hva jeg driver med om 10 år... går på høyskole nå, driver på en Bachelor i Music Management , men er skikkelig engstelig for at jeg ikke får jobb etterpå.. er ikke akkurat flust av jobber i det feltet.

 

er bare det at jeg har ikke peiling på hva jeg vil... ( har lyst til å jobbe med noe innen det jeg studerer i nå, men bortsett fra det) så vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre om ikke det jeg driver med nå funker..

 

:hm:

Endret av 2mass
Lenke til kommentar

Jeg holder vel enda på å utdanne meg..

Rik, smart og vellykket:p (håper vi)

Halvveis i planen om å utrydde jordas fjortizer.. Tror forresten jeg skal bli lærer.. -Bare for å bevise at du ikke trenger å være skrudd selv om du er lærer.

 

EDIT: Skrivefeil

Endret av Silje:
Lenke til kommentar

Litt OT: Her får ingen av oss lo til noe (hverken søster eller bror) Blir faktisk skjekka opp.. Dessudten har folket mitt alliert seg med foreldrene til venninna mi, så det nytter ikke å prøve seg på noe der heller. Strenge? Ja. Men prøver å forstå dem. Noen ganger. Litt.

Lenke til kommentar
Jeg holder vel enda på å utdanne meg..

Rik, smart og vellykket:p (håper vi)

Halvveis i planen om å utrydde jordas fjortizer.. Tror forresten jeg skal bli lærer.. -Bare for å bevise at du ikke trenger å være skrudd selv om du er lærer.

 

EDIT: Skrivefeil

5492150[/snapback]

 

De jentene som mener de er skrudde og dumme og må bevise at de kan være lærer selvom, er fjortisser. Så nå gikk det ett hakk ned i planen din.

 

Vell...

 

Jeg håper hvertfall at jeg har en utdannelse og jobb innen 10 år. Og når det går passe bra med økonomien, så er det bare å gifte seg og få 4 barn. Ta opp et stort lån. Bygge eget hjemmekino rom og et spillerom med masse arcadespill og ett biljardbord og helst en bar med pokerbord rett ved. Bygge dobbelgarasje med kontor over. Bygge hus med minst 4 bad, bare sånn i tilfelle det ikke blir 4 jentebarn pluss en kone i huset, så jeg får drite, pisse og dusje når jeg vil.

 

Jeg skal hvertfall ha en grønn kawasaki ninja MC, en eller annen volvo og en Plymouth Cuda i dobbeltgarasjen... Om jeg så må rane en bank så SKAL jeg ha det.

Endret av Nicklas
Lenke til kommentar

Meg om ti år?... hmmm :hmm: er sannelig ikke sikker

 

Kanskje har jeg endelig funnet ut hva jeg vil bli for noe. Har forhåpentligvis funnet kjærligheten og har en jobb som jeg liker. Det trenger ikke å være så jækla godt betalt så lenge jeg liker den. Jeg har alltid hatt lyst på en skikkelig amerikaner (les: Cuda, Mustang eller GTO). Det hadde vært noe ja... *drømmemodus*

 

Det trenger ikke være verdens beste liv, så lenge jeg er lykkelig og har en jeg er glad i som jeg kan dele det med...

Lenke til kommentar

Det er ikke godt å si, men håper jeg er med gutten jeg elsker, ferdig med all skole, har en jobb, en plass jeg liker meg og kanskje en egen familie..

 

Men, det er jo ikke noen som vet det.. Så får ta tiden til takke å se hva som skjer..

Endret av hegem0r
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...