Gå til innhold

Molten core i lvl 59?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er jo ikke sånn at man drar til MC med en gang man blir lvl 60 (selv om jeg måtte det, for å triale for en guild). Med mindre charen som er lvl 59 er din alt nummer to så vil jo lvl 59 si at du mangler en hel haug med rutine, og antakelig også ganske mye items.

 

Når det er sagt så er det jo ikke så mange BoP-drops som har grense på lvl 60, så det skal sikkert være mulig å dra dit med omtrent like bra gear som noen av de andre i gruppa di, men innen du har gjort Attunement OG fått Drakeblood Amulet (som er et must om du er melee-klasse der inne i alle fall) så er du antakelig lvl 60 allikevel.

 

Edit: Mange mobs i MC er lvl 62 eller 63, så en lvl 58 eller 59 vil ta inn uhorvelig mye mer skade enn en lvl 60 (crushing blows, glancing attacks, resists og så videre).

Endret av JayHeM
Lenke til kommentar

Det er først når man blir lvl 60 at man kjører på med mye ubrs/scholo, strat. Når man da er lvl 59 så mangler man mye erfaring med høylvl instanser som kan være greit å ha med seg i MC.

 

Som nevnt over, dps classes og seff tank må være lvl 60, healer/dispeller kan godt være en lvl eller to under, men det kommer jo ann på erfaringen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EkRmMDKFIU

Kan nevne her jeg selv har tatt med druids/priests ned til lvl56...

 

Dette medfører ikke noe videre problemer da man uansett enkelt klarer å ta alle bosses (med unntak av Ragnaros) med 37-38ppl...

 

Har man ikke nok folk, kan man like greit ta med low-lvls.... Må bare passe på å holde disse uttafor AoE-range, og summone dem forbi f.eks. broa når man skal ta Luci/Magma, da lvl +-56 vil pulle giantsa til høyre for nevnte bro.

 

 

Trillian

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...