Jump to content

brillan

Medlemmer
 • Content Count

  3217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

About brillan

 • Birthday 01/10/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Damn, gameplay ser bedre ut trailers. Ser forøvrig OBS! har spillet til 499.
 2. Min pakke ble nå sendt. Vanlig edition fra elkjøp. Bor i oslo.
 3. Bor i Oslo, og har heller ikke fått noen sendingbekreftelse. De som har fått det i denne tråden har vel alle fått til sendt Pip Boy versjonen. Så muligens sender de denne tidligere siden den ikke (?) kan sendes som brevpost pga størrelse (og dermed har lenger leveringstid). Bare spekulering.
 4. Planet Terror. Zombieland. Det er ikke zombies. Det er infected. Hvis det bare var cherno som var infecta med et par hundre folk så er det bare å sende inn en kill squad.
 5. Hvor mange zombie filmer ser du survivors dra inn i en by å dreper alle zombies?
 6. Første dag jeg spiller, så finner jeg 3 biler parkert i langt ut i skauen. Jeg var helt lost, 4000blood igjen (noen gærninger fra flyplassen + zombies) og 1 boks bønner. Bilene var full lastet med våpen,ammo, ghillie suits (loota bare 2), NV googles, GPS, og nok meat til å spise meg til 12000hp. Var mye annet basic stæsj der men jeg bare loota det viktigeste og stakk så raskt jeg kunne. Ante ikke hvilken sniper som var best av de som lå der, men ente opp med DRM + evig med ammo. Var også 5stk ALICE backpacks der men hadde allerede funnet en slik tidligere. Er det egentlig noen fordeler å gå med ghillie suit? Virker jo bare som du blir high value target Jaja, ikke verst på noen timer spilling på min første dag.
 7. Spilte for første gang... loka rundt i 15min uten å finne noe særlig annet en evig med zombies Etter å kommet unna de har jeg 6000blood og knekt bein (som uten at jeg gjør noe ble fiksa? eller så var det feil icon som lyste) Kom meg inn i en butikk og endte med et uhell å kasta evig med flares, så jeg lyser opp som et juletree. I det jeg går ut blir jeg drept på 1 skudd. Life 2 har det gått bedre... har overlevd 2 gærninger med snipers (som jeg ikke har sjangs å se... er jo så mørkt!) og funnet meg en assault rifle med litt ammo.
 8. Bare fordi han liker HoN, betyr det ikke at han har noe spesielt lyst å dra på lan/festival osv. Spill er bare tidsfordriv og underholdning for de fleste, ikke en hobby. Har dessverre ikke noen innspill på hva du kan gjøre. Du kjenner han bedre en oss
 9. Jeg fikk ikke engang sett phase 3 og 4 på alpha kartet. Alt for vanskelig for attacking og alt for mye sniper horer i phase 1 som bare skyter etter 3d spotting.
 10. Han som skrev alt det der har selv skrevet at han bare fant opp alt sammen.
 11. http://round1ko.com/forum/showthread.php?t=1038 Det er turneringer i figthing games ca 1gang pr mnd i oslo området. Anbefaler alle uansett ferdighets nivå til å stikke innom (gratis inngang).
 12. Hva hvis du bytter ut ordet chapter med mission. Er misson 4 mye? Hvor mange mission har feks gta? Jeg er på chapter 10 eller noe
×
×
 • Create New...