Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har vært borti forhåndsbestilling fra Apple tidligere?

Jeg skal kjøpe Apple klokka, og få dama til å plukke den opp når hun er i USA.

Vil det være noe problem å forhåndsbestille fra en norsk ip adresse? (eller må man kanskje fysisk møte opp i en Apple Store? ) :D

Endret av chri-ot
Lenke til kommentar

Hei.

 

Har en Macbook Pro Retina fra 2013 som ikke vil starte opp som vanlig. Jeg får den vanlige "chimen" når jeg slår på maskinen, men så skjer det ingenting mer. Det merkelige er at når jeg trykker på Caps-Lock så kommer det grønne lyset på, så det er jo liv i maskinen. Har også fått opp stemmen som sier "If you wan`t english as your main language press the return key" et par ganger. Displayet er helt svart og baklyset på tastaturet funker ikke. Har prøvd å google meg frem til løsningeer men ingenting fungerer. Har prøvd Shift+power og Control+Command+R+P uten suksess. Noen tips?!

Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med utskrift av kindle-bøker fra Mac? Har kjøpt en bok som inneholder en del noter jeg ønsker å skrive ut og ta med til pianoet. Men Kindle leserne for Mac og PC har ingen utskriftsmulighet. Jeg forstår det som man må konvertere til et annet format og skrive ut, etter å ha fjernet eventuell DRM.

 

Nå skal jeg bare skrive ut enkelte sider, ikke hele boka, så det går selvsagt å ta en skjermdump av readervinduet. Men om noen har en grei oppskrift på en smidigere måte å få dette til på så er jeg takknemlig.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Med 4 uker igjen av vår hit-og-dit-reise streiket nettopp begge Apple-produktene til min bedre halvdel.

 

iPhone 5C viser kun eple-logo og sjelden gang kommer den langt nok til å be om å bli koblet til iTunes. Laster ned nyeste iOS i iTunes nå, 5 timer gjenstår. Deilig tregt nett i Hellas. Men tror vi skal få liv i den når alt er lastet ned og gjenoppretting kan kjøres. edit: Gjenoppretting feiler. Æsj og fysj.

 

Litt verre med Macbook'en. MBPR 13" 2013 gir kun bootelyd, ingen skjermbilde. Recovery-tastekombinasjon under oppstart hjelper ikke :/ Noen tips til dette problemet?

Endret av genser
Lenke til kommentar

Hei, jeg har tenkt og gå til innkjøp av en Macbook Pro Retina til høsten før skulestart, spørsmålet mitt er om dette er et godt kjøp, eller om jeg burde vente til høsten for en evt. oppgradering?

MacBook Pro blir oppdatert i juni med Broadwell, så vent til da. Hvis du har mulighet til å vente litt til, så hadde jeg ventet til sen høst /tidlig neste år når Skylake kommer ut. Skylake er så mye bedre enn Broadwell og dagens Haswell prosessorer at det er verdt å vente (evt. selge den nye macen du kjøper i juni og så gå litt i underskudd). 

 

Men det spørs helt hva du gjør på skolen...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...