Gå til innhold

PC X800XT PE tatt kveldn. kva no?


ghost7

Anbefalte innlegg

Hei. mitt kjære X800XT PE har tatt kvelden for andre gong i løpet av eit år... garanti er ein fin sak når kort er tilgjengelig... men ser på komplett sine sider at xt pe kort er borte vekk... :( så korleis blir det med garantien ? får eg heile beløpet tilbake som eg betalte for det eller korleis er det? noken som har peiling? det kjipeste er vel at eg må bytte til pcie , sida det er lite sannsynleg at r520 brikken kjem i agp?

 

er vel også noken mnder til det kjem crossfire hk?

 

takk for innspel...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

då var kortet sendt... ser at dei får inn X850XT frå sapphire om noken dager... elles er det absolutt ingen andre toppkort i agp å finne hjå komplett...trur ikkje eg må betale mellomlegg. kortet mitt vart kjøpt sopass tidleg at eg betalte 3500kr utan moms.. altså 4340kr...så eg får eventuelt noko penger tilbake... viss heile beløpet skal betales tilbake da...

Lenke til kommentar

Jeg hadde i sin tid et 9700 Pro som begynte å lukte svidd, ringte komplett da de ikke hadde 9700 Pro på lager lengre da og spurte om mellomlegg for et 9800XT. Dette gikk veldig greit og jeg fikk full pris tilbake for 9700 Pro (ca 3300,-) og betalte bare mellomlegget på ca 1600,- :dribble: Det varte ikke allverden før 9800XT gikk også, der var det vifta som ikke ville mer og den tok også kvelden. Ringte komplett igjen og spurte hva det ble til, og fikk beskjed om at jeg kunne få et X800 Pro Vivo om jeg ønsket det ( :yes: ).

 

Alt i alt er jeg umåtelig fornøyd med Komplett og servicen de har på garanti! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...