Jump to content

Åsmund@ATi

Medlemmer
 • Content Count

  2134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Åsmund@ATi

 • Birthday 04/10/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei, Problemet kan skyldes at den nyeste driveren du bruker ikke klarer å optimalisere max ytelse i java på nettleseren. Kan også være noen innstillinger i nettleseren også. Har du prøvd forskjellige nettlesere? Vil også at du prøver en eldre driver 1-3 bak nåværende driver, du kan også prøve å deaktivere 2-spann modulen for grafikkkorta.
 2. Sendte en mail til Simon i tftcentral.co.uk Spørsmålet var rettet mot nye utgaver av U2711 og U3011 og noe om paneltyper som e-ips og h-ips osv og spesifikasjonen anngående 2412 mod. Men jeg fikk igjen et svar som lyder følgende: Hi Aasmund Thanks for the email. As far as we know, there will not be a refresh of the U2711 or U3011 yet and I doubt they would go the route of a W-LED version at that size as it is more of a ‘premium’ sector than the 21 – 24” range really. Dell have a new PVA based 27” model coming soon but that is aimed more at the office environment and wont be a premium range screen like the U2711. Så de har nå ikke klart å få frem "at" det skal kommune ny, men heller at det ikke er planlagt noe med det første. men hvem vet, siden thunderbolt utgaven av Apple sin 27" kom så er det jo store sannsynligheter at det vil komme en ny Dell siden de bruker displayer fra LGD (LG). Men jeg bestiller en stk 27" Dell fra Dustinhome
 3. Hei! Jeg har 2stk 19" LCD skjermer på jobben. Begge har Dvi, og RGB tilkobling. Laptopen er koblet til dockingstasjonen og viser per dags dato bare på en av 19" skjermen. Spørsmålet er å vise skjermbildet på begge skjermene via DVI og rgb samtidig. Går dette ann via en docking stasjon med dvi og rgb? Hva må til kan noen forklarer meg det. Oprativsystem er Windows 7.
 4. Expert skal kjøre PS3 slim 250GB med FIFA10 til 3799,-
 5. Så ut som lysfølsomheten i for hold til linsevalg på denne X3 er crap! Her kjører de samme retning som enkelte HTC'r.
 6. Denne tråden har gått over stokk og stein etter min mening. Men uansett, det er opp til bedriften selv hvilken retning de vil forme forbrukerloven i sin politikk, så lenge de har med det generelle i §. Fks. en elektrobutikk har da 10 lånemobiler. dvs, hvis alle de er utlånt så har faktiske ikke kunde krav på låneprodukt føretter en uke etter innlevert sak. (Som nevnt tidligere)Denne type regel har de fleste elektrobutikker per dags dato. Men poenget er at denne kunden fikk en låne tlf, som da står i tråd med de basis funksjonene som en mobil skal ha. Akkuratt som om de skulle vært en Audi A3 1.6 (låne) og Audi Q7 (innlevert)hos Møller. Jobber selv i elektrobutikk.
 7. Hei igjen! mange muligheter her, men jeg skal prøve og stille inn stemnings forholdene på menyen også får vi se åssen utslaget blir, for du har 4 forskjellige valg hvis jeg ikke husker feil, også kan du stille litt selv. men hvis jeg velger Adobe SRGB sitt fargekart blir noe bedre da, eller er det bare for adobe redigering?
 8. jeg tar dem i JPEG ja, i SHQ... Den ser ut for meg at den nye "E-510" som den er oppført har blå pakninger under menyhjulet osv.. men hva mener du/dere jeg kan forbedre da?
 9. informasjon om E-520 So that you don’t need to carry a heavy tripod or invest extra money into every single stabilised lens, Olympus integrated a built-in image stabiliser into the camera body of the E-3, E-510 and E-520. It stabilises up to 5 EV steps (up to 4 EV steps with the E-510 and E-520), making it the most effective solution on the market. Ny bilder fra Expo-2008 Expo-2008
 10. Søker, værtett og noe blasse farger er jo en av grunnene. jeg bytter stadig kamera, men ikke truffet det rette enda. Olympusen er er flott kamera, men det er jo potensialer til forbedringer. Man vil jo øke kvalitet på bildene med et Zuiko linse fks. Men det koster jo glatt 4k +++
 11. Hei! Mulig topicen min er litt feil formulert, men det jeg mener er om jeg bør selge mitt olympus -510 nå, også kjøpe et Pentex K20D evt, Canon 40D. Det kommer jo mest sannsynligvis en ny olympus E-520 slutten av 2.kvart. Men jeg vet for lite om spesifikasjonene på det nå for å kunne avgjøre evt kjøp eller salg. Er det noen som har noe info om E-520 evt noe ny info på bruk av Pentax K20D? Det jeg har på min olympus nå er som følgende: E-510 dobblezoom kit (14-42 og 40-150mm) Stor E-system bag. olympus FL-36 blitz Sandisk Ultra 3 4GB CF minne kort. Større eyecover for briller. I hjemme PC 4/08 fikk K20D en meget bra test, men det spørst om det er så bra de sier da. mvh Åsmund.
 12. Vi var litt sene med å legge det til. Klikker du på "kjøp", så kommer riktig pris i handlevognen OK , men jeg ville gjerne hatt en deal på en 750gb eller 1tb
 13. Feil pris på WD Mybook. når man åpner linken kommer det en pris på 825kr. inkl mva.
 14. VI fikk bare "500gb" WD... buhuu Men dette er den siste timen går jeg ut i fra? Og 750gb intern samsung disk
×
×
 • Create New...