Gå til innhold

Tråden om DELL 2405


Re-Offender

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Man kjøper ikke Dell 2405 for å bruke som en gaming skjerm......

5055923[/snapback]

 

Jeg gjorde det.

 

Hva er spill? Er det kun FPS som går og gjelder? Spiller man feks Sim City er 2405 en flott gaming skjerm. Jeg har prøvd både HL2, Doom3 og UT uten problemer, jeg har ikke 7 serien. Selv gamle HL er kult å kjøre i 1920x1200. Men klart er man en jypling som drømmer om karriere som proff gamer, er kanskje ikke 2405 produktet, men for resten av oss dødelige er størst mulig skjerm absolutt å anbefale. Jeg koser meg ihvertfall!

Lenke til kommentar
hvordan er den a spille på? Er ikke 16ms og 12ms litt mye ?

(vet at ikke ms er alt)

5055989[/snapback]

16ms/12ms er ikke mye, og iallefall ikke mye for en så enorm skjerm. Har lest utallige produktanmeldelser for denne skjermen, og det er veldig stor enighet om at det ikke er merkbart etterslep, verken under spilling eller når man ser på film.

Lenke til kommentar

Da er min nye 2405 bestilt som erstatning for en 15" flatskjerm... He he, gleder meg litt nå da, men leveringsdato er ikke før 4.nov :hmm:

Mulig at antallet bestillinger stiger sterkt mot slutten av tilbudets gyldighet, slik at leveringstiden øker...

Har fra før av 2005 på en annen PC, og håper dette er en like god skjerm...

Endret av Walter
Lenke til kommentar

Hei.

 

Jeg er ny bruker på HW, dette er min første post. Har vært aktiv leser på HW forum lenge. Jeg har ekstremt lyst på DELL 2405FPW som nå er på tilbud hos Dell for siste dag til 7500,- ... et meget godt tilbud etter min mening.

 

Jeg har en gammel utslitt 19" CRT skjerm, og det er kanskje forståelig at jeg har lyst på noe nytt. 2405 er skjermen jeg vil gå for. Når jeg først vil bytte så vil jeg bytte til noe bra! Jeg tror personlig at 2005 hadde blitt for liten overgang, særlig siden den er widescreen slik at høyden faktisk er litt mindre enn det 19" skjermen har.

 

Nå kommer jeg til det avgjørende spørsmålet mitt for om jeg i det hele tatt kommer til å kjøpe DELL 2405FPW ved disse tider:

 

Jeg har et skjermkort Sapphire Radeon 9600 Pro som er et ca to år gammelt kort. Jeg har prøvd å lese spesifikasjonene til kortet mitt men finner ikke noe klart svar på om jeg kan bruke 2405FPW med dette skjermkortet for å vise oppløsningen 1920*1200 (ved å bruke digital DVI kabel). Er det noen som har en innsikt for å kunne svare meg på dette? Jeg har surfet weben og ikke funnet noe som gir et entydig svar om det å bruke denne oppløsningen.

 

For at jeg i det hele tatt kommer til å kjøpe skjermen må skjermkortet mitt klare å håndtere det å sende ut 1920*1200 oppløsning. For meg er det uaktuellt å kjøpe nytt grafikk kort fordi jeg ikke spiller noe særlig dataspill lenger. Slik jeg forstår det så er det kun nyere grafikk kort som kan gi slik oppløsning digitalt.

 

Håper det er noen som kan gi meg et svar på dette i løpet av dagen.

Mvh Ramstad

Lenke til kommentar
Et raskt søk på nettet bekrefter at det går fint. Les helt nederst på siden i linken.

 

Linken: http://www.ati.com/products/radeon9600/rad...cmac/specs.html

5061485[/snapback]

 

Jeg har sett den linken før, men gjelder det der generellt for radeon 9600 chipset eller kun "Radeon 9600 Pro Pc&Mac Edition" kortet ? Vil jo være heeelt sikker før jeg trykker på bestill...

 

/Ramstad

Lenke til kommentar

Nå har jeg bestilt skjermen! Jeg var nesten i sjokk når jeg la på telefon, gikk ikke helt opp for meg hva jeg akkurat hadde gjort hehe... dæven *ta pulsen*.

 

Men nå gleder jeg meg som en guttunge til å få dette vidunderet inn døra og pakke opp og sette den på arbeidsbordet(jeg må kjøpe først) og koble til både det ene og det andre og endelig slippe å tenke at jeg må ha en TV for å bla. spille PS2 når jeg har lyst.

 

Noen som forresten vet hvor man får tak i en s-video kabel til PS2? Tenker ikke overgang men PS2 s-video kabel?

 

EDIT:

Og til han jeg pratet med hos Dell... når du gratulerte meg med ny skjerm så hadde jeg ikke forstått situasjonen ennå :p hehe..

 

Så gratulerer til meg selv!

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Jepps, jeg har drøyd den i det lengste for å finne en veldig god grunn til at jeg ikke skulle kjøpe. Men den kom aldri så da måtte jeg kjøpe.

 

Gratulerer til alle andre nye eiere også, dette synes jeg var et historisk tilbud fra Dell. Det er ikke ofte vi ser slike.

 

EDIT:

ArticOC fikk meget rett i sin gjetning for nøyaktig 2 måneder siden den 21/8-05.

ArcticOC 

post 21/08-2005 : 04:52

...

Tipper du kan få 2405`en for 8000kr. eller enda lavere om 2 mnd.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Fikk skjermen i går. Og så langt virker alt veldig lovende.

 

-Windowsbruk: genialt!

 

-spill:

Er en aktiv Battlefield 2 spiller, så tok meg litt tid med å bli komfortabel med "forskjellen" til en CRT. Men etter noen timers tweak mot spillet (støtter bare 4:3 oppløsning ingame), så synes jeg dette går smooth nå. Med wide selvsagt :D

Testet også i Americas Army som støtter 1920x1200 ingame kjapt.

Merket ingen ghosting i noen av spillene. Skjermen er kjapp!

 

-funksjonallitet ellers: genialt!

 

Så alt i alt: meget fornøyd, men må forvente litt tweak mot feks spill.

Endret av tesooq
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...