Jump to content

Lokaltog

Medlemmer
 • Content Count

  3104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Lokaltog

 • Birthday 10/24/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Føler at dette blir litt som om en snekker reklamerer med at han bare bruker driller fra Bosch. Verktøyene du bruker er totalt irrelevant, det er kun resultatene som teller. Og de finner jeg ingen av på nettsiden din.
 2. Du må legge inn mer luft! Nettsiden ser fryktelig uoversiktlig ut fordi alt er klint oppi hverandre. Da hjelper det ikke med bra stil eller fargevalg.
 3. Personlig driter jeg i IE6, så jeg vil si at det går fint å bygge opp et design vha. 32-bits PNG-bilder. Men vær likevel kritisk til hvor mange slike PNG-bilder du bruker f.eks. i bakgrunner og sånt, da det kan påvirke ytelsen i nettleseren. Firefox kan iallefall bli merkbart tregere av nettsider som bruker store mengder delvis gjennomsiktige PNG-bilder i layouten, som f.eks. 24ways.
 4. Jeg nekter å tro at noe av det Microsoft gjør gjør noe som helst enklere for oss webutviklere. Skulle ønske Microsoft la Trident på hylla og tok i bruk Webkit isteden. Nå har vi tre versjoner av IE å forholde oss til istedenfor to, ingen av dem støtter canvas eller SVG, den får 20 poeng på Acid3-testen og CSS-støtten er garantert buggy selv om den fikser Acid2. Jeg klarer liksom ikke å bli overveldet av begeistring.
 5. Jeg får opp en advarsel når jeg går inn på siden (Firefox 3.1b2):
 6. Enig i at autofokus på feltet ville vært best, men det krever jo at man har en viss kjennskap til applikasjonen fra før av. Hva med å flytte hjelpeteksten under input-feltet? Det er jo nok av ledig plass der.
 7. Bare hyggelig! Takk for at du har gjennomført idéen, for første gang har jeg funnet en bookmarklet jeg vet jeg kommer til å få bruk for.
 8. Fint illustrasjonsbilde i header. Resten ser ut som en template.
 9. Mikael: Du har ikke tenkt på å lage en bookmarklet eller noe sånt for Kalkuler.no da?
 10. For å si det sånn: Jeg tør påstå at jeg har sett design i Websidekritikk-kategorien som slår det der.
 11. GTFO. --- Designmessig synes jeg siden fungerer helt greit. Det er et helt gjennomsnittlig design, muligens litt rotete når en beveger seg rundt på siden. Synes det blir litt mye gradients og krom-effekter rundt omkring, tror designet hadde fått et løft om du roet ned effektbruken generelt, både når det gjelder gradients og skyggen bak innholdsfeltet. Jeg ville også prøvd å kombinere menyen og headerbildet slik du har gjort det med logoen ("bjerknez.no"), da vil du også få redusert størrelsen på headerbildet, som er litt i overkant stort etter min mening. tl;dr: Designet er midt på treet. Litt rotete, og litt tung effektbruk. Bortsett fra det så må jeg si meg litt enig med Jonta (selv om han formulerte seg som en kødd ovenfor her), for hvis man ser på grammatikken på nettsiden din så er det ikke så mye å skryte av. Hvis brukergruppen for nettsiden din ikke bryr seg så spiller det kanskje ikke så stor rolle, men personlig hadde jeg ikke orket å lese gjennom all teksten din grunnet det dårlige språket. Legg deg til en vane å skrive riktig, så kan jeg garantere at du utvider brukergruppen din i samme slengen.
×
×
 • Create New...