Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi kan vel regne med at Toure forsvinner i sommer. Da sitter vi igjen med Matip, Lovren og Skrtel (+Gomez og Lucas) av stoppere for den neste sesongen. Bør vi kjøpe enda en stopper i sommer? Det tror jeg. Både Matip og Lovren har vært en del skada opp i gjennom, Skrtel har ikke vært god de gangene han har fått sjansen denne sesongen..

 

Lovren har mista 19 kamper de to sesongene i Liverpool grunnet skade. Matip har i samme periode mista 16 kamper for Schalke.

Lenke til kommentar

Tipper vel at Sakho med det er ferdig i klubben. Veldig trist med en slik slutt på en likandes kar som Sakho.

Jeg tror ikke han har dopet seg med vilje, men det er i grunn ganske typisk Sakho å ikke passe på hva han fikk i seg gjennom slankemiddelet.

 

Og med Skrtel nesten på vei ut døra så betyr det at vi må uansett må hente minst 1 stopper til som kan slåss om startplass.

Med tanke på at Klopp som har vært flink til å gi unggutter en sjanse, kun har latt Ilori, som forøvrig er på vei ut også, en sjanse, så sier det meg at det ikke akkurat er mange stoppertalentene i Liverpool.

 

Vet ikke hvilke potensielle kjøp vi kunne gjort. Kanskje vi bare får skaffe oss Champions League plass og slenge ut et bud på Hummels? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...