Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå må vi huske på at Liverpool ikke kan plukke spillere fra samme hylle som Chelsea også. Selv om vi hadde kastet oss inn i kampen om Ba, kunne han fortsatt valgt Chelsea.

 

Er egentlig ganske fornøyd med Sturridge jeg. Vi er ikke ett topplag, og januarvinduet er ikke det beste å handle i.

Lenke til kommentar

Nå må vi huske på at Liverpool ikke kan plukke spillere fra samme hylle som Chelsea også. Selv om vi hadde kastet oss inn i kampen om Ba, kunne han fortsatt valgt Chelsea.

 

Er egentlig ganske fornøyd med Sturridge jeg. Vi er ikke ett topplag, og januarvinduet er ikke det beste å handle i.

 

Der har du et poeng.

 

Jeg reagerte bare på folk som mente at Sturridge var et bedre kjøp, basert på meritter og kvaliteter er han langt i fra.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Jeg velger å gi enhver ny signering minst ett år på å bevise at de er kjøpet verdt, med mindre de spiller som en vandrende katastrofe i kamp etter kamp.

Lenke til kommentar

Liverpools dyreste kjøp noen sinne fikk vel ca. en halv sesong før fansen var drit lei?

 

Som United-supporter ville jeg valgt kvalitet på 28 fremfor "talent" på 23. Newcastle-supporteren jeg kjenner er forbanna over å miste Ba. Alle Chelsea-supporterne jeg kjenner er fornøyd med å miste Sturridge. Liverpool er en større klubb enn Newcastle, og med garanti om spilletid hos Liverpool ville nok Ba helt sikkert valgt dem fremfor Chelsea. Jeg tror derimot at Rodgers mener Sturridge passer bedre inn i stilen hans enn Ba (noe han selvsagt vet langt bedre enn en sofa-supporter fra Norge).

 

Må bare si at jeg er strålende fornøyd med at Liverpool fikk Sturridge og ikke Villa som det gikk rykter om.

Lenke til kommentar

Ba har vært overraskende god for Newcastle. Og det er vel bare å innse at Chelsea er mer enn villige til å matche lønnskravene som Ba har. Pluss at de har nok høyere status iom at de er i toppen av PL, har vært i CL de siste årene og vunnet i fjor.

 

En får vel bare håpe at han ikke blir noe bra i Chelsea!

Lenke til kommentar

Ba er en super spiss han alle lag kunne ha trengt.

Men knærne hans er så dårlige at leger som har sett på de har sluttet i jobben og begynt hos 7eleven, sier sitt,.

 

Er en grunn til større klubber ikke kjøpte han i fjor

 

Jeg er villig til å vedde et close-up av pungen på at Sturridge ikke vil få en like umiddelbar "impact" som Ba.

 

Får se hvor mye han betyr når han spiller en kamp mot normal motstand. Han var knallgod i Newcastle, vi får dømme han litt senere i Chelsea :)

Lenke til kommentar
Liverpools dyreste kjøp noen sinne fikk vel ca. en halv sesong før fansen var drit lei? Som United-supporter ville jeg valgt kvalitet på 28 fremfor "talent" på 23. Newcastle-supporteren jeg kjenner er forbanna over å miste Ba. Alle Chelsea-supporterne jeg kjenner er fornøyd med å miste Sturridge. Liverpool er en større klubb enn Newcastle, og med garanti om spilletid hos Liverpool ville nok Ba helt sikkert valgt dem fremfor Chelsea. Jeg tror derimot at Rodgers mener Sturridge passer bedre inn i stilen hans enn Ba (noe han selvsagt vet langt bedre enn en sofa-supporter fra Norge). Må bare si at jeg er strålende fornøyd med at Liverpool fikk Sturridge og ikke Villa som det gikk rykter om.

 

De var vell forbanna når Carroll for også, eller? Alle New Castle fan jeg kjenner var jaffal det, og alle Chelsea fan jeg kjenner ble glad når Torres ble kjøpt. Så vil ikke akuratt si at det de mener har noen ting å si når de kommer til kvalitet på spillere.

Lenke til kommentar

Bottom line så hadde ikke Liverpool noe å stille opp med når det kom til Ba uansett. Det som kan diskuteres er om Sturridge på £12 mill er et bra kjøp. Chelsea-fansen virker å være fornøyd med salget, men Sturridge fikk det ikke helt til der. Under låneoppholdet i Bolton var han blant PLs farligste spisser, og med bare 23 år på baken er det ikke umulig at han kommer opp mot dette nivået igjen.

 

Synes generelt Rodgers har gjort en god jobb jeg. Liverpool trengte et generasjonsskifte, og er ikke i samme posisjon som Manchester-klubbene og Chelsea når det kommer til å hente spillere. Liverpool hadde aldri vært i nærheten av å kjempe om topp 4 i år uansett, og må tenke langsiktig. Joe Allen og Sturridge er dyre spillere, men samtidig er det en god mulighet for at de blir i mange mange år.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...