Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man kan argumentere at spillerutviklingen ikke er like god som da 92 generasjonen slo igjennom, men at vi er mye dårligere enn andre lag er feil. Vi kjøper inn uslipte diamanter og skaper storspillere, og vi henter unggutter (lokalt og ikke) som enten slår igjennom eller som er å finne i profesjonell fotball.

Lenke til kommentar

Wenger sitter nok (nesten) uansett til han selv gir seg.

 

Spent på trekningen av CL-gruppene på torsdag. Håper vi møter noen morsomme lag. Lille kanskje?

 

Huff, nei. Typisk 1-0, 1-1, 0-1, 0-0 kamper. Vi har vel trukket de ved tre anledninger i Champions League og alle kampene har vel hatt et av de fire utfallene. Trist motstander å spille mot.

Endret av PSV
Lenke til kommentar

Interessant tråd på vgd om målkreditering. Verdt å lese førsteposten i hvert fall. Hadde vært artig å fått til noe lignende her.

 

http://vgd.no/sport/...maalkreditering

 

Det blir litt for finurlig i mine øyne, men jeg skulle gjerne sett at noen (helst ikke meg) orket å føre logg over hvem som var 3. sist på ballen.

 

Jeg synes det er interessant. Og om det blir nogenlunde greit gjennomført så er det en fin motvekt til rene mål/assist/tredjesist statistikker, siden man ser hvem som oftest betyr mye for målene.

 

Når det gjelder tredjesist så orker jeg ikke det selv. Men det er en bruker på vgd som fører målstatistikk, han tar da med både mål, assist og tredjesist. Nederst i innleggene etter kampene våres har han en oversikt over tredjesist hvor han både har totalt tredjesist og gjør forskjell på "uviktige" og "viktige" tredjesist.

 

Veldig bra opplegg, han har holdt på med det i noen år nå så det begynner å bli veldig omfattende egentlig mtp alt arbeidet.

 

 

Linky

http://vgd.no/sport/fotball-premier-league/tema/1667082/tittel/manchester-united-maal-maalgivende-2011-2012/side/2

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...