Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Brukte ca 60 mill pund.

 

Anderson £20 mill.

Hargreaves £18 mill.

Nani tror jeg var £12 mill.

 

= £50 mill...

 

Og Tevez er på lån og der var det vel snakk om £3 mill i året eller noe sånt. Men jeg regner vel med at Tevez blir kjøpt fri fra den kontrakten i sommer, så der forsvinner sikkert £20 mill...

 

feil, Nani var mer enn det. Gidder ikke sjekke nå men var nærmere 16-18 mil pund han og. Tror Anderson var litt mer faktisk, nærmere 19-20 mill. pund.

 

Kan hende at jeg bommer litt på Nani, men han var i hvert fall den "billigste" av gutta :)

 

Ganske sikker på at det står £20 mill på Anderson ;)

 

Edit:

 

Hadde pc når jeg gikk på skolen, tror det var en sånn kalkulator :rofl:

 

:no:

Endret av Manx
Lenke til kommentar

United.no går for 18.. :p

Men vi brukte en god del pengar i fjor, og pr i dag så kan det sjå ut som at SAF vil bruke omlag det samme beløpet i år. Det er jo også naturlig at ein heile tida må forsterke eit lag, sjølv om at ein har vunne både PL og CL. Det betyr jo at vi har eit veldig godt lag, men det er alltids sånn at to sesongar ikkje er like, og i tillegg vil nok United no vere laget som absolutt alle skal slå. (som om det ikkje er det til vanlig, men med to ligagull på rad så er det vel endel som gjerne vil ha oss ned frå trona igjen)

 

Håper SAF gjer som han har uttalt og fortsetter å satse på yngre spelarar. Alves er 25 og Hunter blir 25 i august, så der er det på grensa, og dersom han vil handle ungt, så er vel gjerne ikkje Luis Fabiano i det kategorien. Micah Richards derimot er jo ein ung spelar som virkelig kan bli noko stort, men så spørs det kor lang tid det vil ta før det evt ville vere naturlig å sjå han med raud drakt.

 

Dersom eindel av rykta som står rundtomkring stemmer så er jo United på jakt etter Petrucci(Roma), Jeremy Helen(Rennes), Darnel Situ(Lens) som alle blir sett på blant dei største europeiske talenta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...