Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg ser heller ikke så alvorlig på super cupen. Jeg vil heller vinne ligacupen for å si det sånn.

Heller ligacupen? :ohmy:

 

Syntes vi burde satse litt på den. Det er ikke vært år man vinner champions league. Klubb VM bør også satses litt på.

 

Vel. Samme hva utfallet av den kampen er så ser jeg nok på Manchester United som et bedre lag en Zenit. Å kvalifisere seg til CL betyr at vi har hatt bedre resultater over en sesong, enn de som spiller i UEFA cupen. En enkelt kamp kan avgjøres av så mye. Sånn sett så forandrer ikke et 10 måls tap i den kampen noe. CL lag er bedre enn UEFA cup lag.

 

Klubb vm er en ung turnering. Man kan ikke sammenligne det med vm i landslag som har en lang kvalifisering og settes i et stort arrangsjemang og ikke minst, har en veldig rik historie. Jeg husker ingen lag som har vunnet klubb vm. Jeg husker vi var med en gang og som jeg også håpet den gangen, så ble det sett på som en ferie. Engasjemanget fra min side er helt borte. Jeg husker ikke engang hvem vi møtte eller når vi ble slått ut. Det jeg husker er at spillerene trikset med ball og sola seg på stranda.

 

For meg er det tre ting som teller. Vinne PL og i litt mindre grad, vinne CL og FA-cup. Ligacupen betyr lite den også, men den har i det minste litt historie.

 

Mitt syn :)

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar

Klubb VM er noe forbanna tull, Fifa/Uefa har jo i mange år klaget på at folk spiller for mange kamper (sammen med klubbene, er jo derfor CL gikk fra 17 til 11 kamper).

 

De har jo også ytret et ønske om å gå ned fra 20 til 18 lag i PL også, for å minske antall kamper som spillerene skal igjennom i løpet av et år. MEN klubb VM det skal vi ha mitt i den jævla sesongen som er lang nok fra før av :roll:

 

Og turneringen skal pokker meg gå fast i Japan også, er jo fint at spillerene får slappet av på veien med en 15 timers flytur og må snu døgnet i samme slengen.

 

Bort kastet tid og krefter for spillere...

 

Har vel samme mening om supercupen, men det er jo kun en kamp og den spilles i Monaco så det er jo overlevbart.

Lenke til kommentar

Klubb-VM er noe dritt, det skal jeg være helt enig i. Mange kamper (6-7?), null historie, craplag pluss at det er ferietid for spillerne. Personlig husker jeg ikke et lag som har vunnet Klubb-VM.

 

Supercuper derimot syntes jeg er litt kul. UEFA Cup vs. CL, en kamp og i begynnelsen av sesongen. Det betyr ikke så mye, men er litt "kult". En kamp ekstra kan neppe skade mye, selvom det er i sesongstarten.

Lenke til kommentar

Tror det for det meste er spill for galleriet og Spurs som skal presse opp prisen og en kreativ britisk presse som vanlig.

 

Nå kan det jo nesten se ut som om de har fått napp hos Pavlutjenko og jeg tviler på at de gidder å ha en spiller som sikkert tjener 50 millioner i året til å trene med guttelaget en hel sesong. For jeg har mine tvil om de klarer å selge Berbatov 300 milioner etter et år på tribunen ;)

Lenke til kommentar
Begynner å bli nervøs for at vi ikke får Berbatov nå :( Spurs vil la ham råtne pga. oss!

 

Ja. Det minner meg faktisk om noe. Hmm.

 

Jo! Akkurat det samme som dere gjør med Ronaldo. :)

 

Ja, Ronaldo råtner jo virkelig i Manchester United, eller ikke. Se på hva mannen har gjort det siste året i fotball verdenen, og da hvertfall for klubblag. Berbatov råtner jo ikke akkura i Tottenham og når han får spille, men vil nå tru han vil gjøre det enda bedre i Man U når han får spille sammen med da f.eks Ronaldo.

Endret av kvitrafn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...