Gå til innhold

Trangt om plassen? Vi lager en slimline GPU-blokk!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg syns selv det var litt interessant med det pelt elemtet.....det kan ikke være uprøvd det ! :) lurer på hvor jeg kan skaffe ett slikt pelt element ? trenger ikke noe kraftigere en det som du har skrue. tenker på ting jeg kan finne det I...gamle kjøleskap ?

Frysebagger ihvertfall.

Eller så kan du jo f.eks kjøpe hos microplex.

Lenke til kommentar

tenker ikke på noe sterkere en fks 80W slike som er på denne swiftec blokka fks...kan ikke ha så kraftige elemtenter grunnet mer kondens vis det er så kraftig. det trekker mye mer strøm og så har jeg kun ei bw blokk til å kjøle ned pelt elementet. mener ett 80w burde få cputemp nermere 0 grader vertfall

Lenke til kommentar
Jeg mener å huske at en prosessor produserer opp i mot 120w varme. Så om hman har et 80w pelt element så burde jo det hjelpe på en del.

Produserere en prosessoren 120W varme, burde man minst ha et 200W+ peltier element for at den skal kunne kjøle tilstrekkelig.

 

Et 80W peltier ville ikke kunne ta unna nok varme, og derfor "kortsluttet".

 

Peltier er rare dyr, så for de som har lyst kan dere lese mer om dem i guiden vår - http://overklokking.no/art.php?artikkelid=12605

Lenke til kommentar

Takk, til begge to! :yes:

Det synes forhåpentligvis at jeg har brukt en god del tid på å planlegge slangeføringer og slikt.

 

LenniZ: Jeg er faktisk veldig usikker på hvor godt chipset-kjølinga kommer til å fungere. Antakelig vil det meste av varmen fra dette opptaes / avgis fra aluminiumsskinna før den når selve kjøleren. Men hensikten er i alle fall oppnådd, ettersom den forbaska chipset-vifta er borte!

 

Margarus: Noen av kablene er montert på plass, som 2xUSB til front, strømtilførsel til kabinettvifta i bakkant, samt kabler til knapper og dioder i fronten.

Men fortsatt mangler jo ATX- og "P4"-kontakten, i tillegg til IDE-kabel til CD-drev.

I tillegg vil det også bli montert diverse følere hist og pist, men skal nok få gjemt bort ledningene til disse på en ok måte også. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...