Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Great. Var ICC 10 man i går og Taldron's Long Neglected Boots droppa. Etter å ha gått rundt med Spiked Toestompers i noen måneder rolla jeg selvfølgelig på dem. Jeg rolla 74, den andre hunteren i gruppa 20 og roguen 56. Så jeg vant dem jo fair and square, men da vi var ferdige og hun andre hunteren logga av begynte et par i guilden å snakke om at hun var sur fordi hun ikke fikk bootsa og at jeg skulle gitt dem til henne og hvor dårlig gjort det avr av meg og blablabla (jeg fikk vite litt etterpå at hun hadde vært etter dem i åtte måneder). Men jeg visste jo ikke at dette var en big deal for henne siden ingen gidder å fortelle meg noen ting. Dessuten vant jeg dem jo fair and square. Det er ikke rettferdig at jeg skal bli flama for å vinne en item som jeg også trenger. Hadde hun sagt noe hadde jeg gitt dem til henne, men når jeg ikke får vite noe som helst kan man ikke vente at jeg skal lese tankene til folk. Så da satt jeg der i gårkveld og følte meg jævlig pga det... som om jeg hadde stjålet noe fra henne. Just great. :nei:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Så jeg vant dem jo fair and square, men da vi var ferdige og hun andre hunteren logga av begynte et par i guilden å snakke om at hun var sur fordi hun ikke fikk bootsa og at jeg skulle gitt dem til henne og hvor dårlig gjort det avr av meg og blablabla (jeg fikk vite litt etterpå at hun hadde vært etter dem i åtte måneder).

Som du sier, du kunne ikke vite at hun hadde vært etter den i åtte måneder, så hvordan de andre kunne kritisere deg for det, skjønner jeg ikke. Greit, hun ble sikkert sur, men hun kunne jo sagt fra for eksempel før dere begynte, at hun hadde ventet lenge på den. Så det er like mye hennes feil.

Lenke til kommentar

So lenge dei ikkje hadde sagt noko so kan dei umulig bli sure på deg, visst dei blir det høyres det ut som ein gjeng med idioter og då ville eg ha vurdert å bytte guild.

 

Kan da neppe være noe tvil om det. Hva faen skal en rogue med mail boots? Forundrer meg ikke om at roguen hadde fått dem om han eller hun hadde rolla høyest, for så å trade det med hun som tapte rollen.

 

Spør du meg, leave guilden. Er ikke bryet verdt med slike holdninger.

Lenke til kommentar

Unnskyld Therawyn, men du er blitt bullshitted tror jeg :p

 

Hu har vært etter de i åtte måneder? De dropper fra Festergut? Han ble live 5 Januar... Hun fikk nok heller veldig lyst på de når hun så de i raidet, og når hun ikke fikk de så ble hun sur, for hun får hva hun vil ellers, men du er ikke en av de som gir hu det hu vil :) Duno, just a theory.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

-snip-

 

Høres ut som et guild med dårlige holdninger.

Det er kun lilla piksler, og en kan få bedre boots crafted.

 

Jeg regner med at Festergut er farm-content for dere? (burde være det ihvertfall..)

Isåfall er det bare å vente på at de dropper neste gang, så kan hu få de da.

Ingen vits i å føle seg dritt på grunn av det.

 

EDIT: Hadde hun vært ute etter dem i lang tid hadde det da vært naturlig av henne å nevne det for resten av raidet når de droppet?

Endret av Slettet+6132
Lenke til kommentar

Så om du har vært etter en ting lenge, skal du ha høyere prioritering på droppet når man likevel kjører "highest roll wins"? Tullete.

 

Jeg holdt på i flere måneder uten å få T10.25. De ny-rekruterte fikk faktisk dette før meg. Men jeg kunne jo ikke klage, for vi kjørte jo "highest roll wins".

 

... Men jeg tok tilbake, når jeg vant 3/4 tokens i ett run. :p

Lenke til kommentar

Slenger meg på det de andre sier her, for det første har de en helt latterlig holdning, og for det andre tror jeg, som Jimbolaia over her, at det bare var no bullshit hu fant på for å få deg til å føle deg dårlig eller eventuelt få guildmembers mot deg. Du kan crafte mye bedre boots, så om man har hvert etter boots i 8 mnd så er det no veldig feil, og du er hvertfall ikke dedicated nok til at folk skal passe en item til deg...

Lenke til kommentar

Sånn er det å spille med germans :thumbdown: french for den saks skyld også :blush:

FYI, det er assholes og jerks i hvert land. Jeg kjenner faktisk mange greie tyskere (både i WoW og ellers), det er ingen grunn til å dømme et helt folkeslag på grunnlag av noen få personer.

 

Jo, de som begynte å whine i guild chat i går har en dårlig holdning. Men resten av guilden er egentlig ok. Jeg snakka med guild leader (og et par "rådsmedlem") om at jeg syns det var veldig urettferdig at jeg skulle bli flama for noe slikt. De var enige med meg og forsikra meg om at de som lagde bråk (inkludert hun andre hunteren) ville få en advarsel og hvis det skjedde igjen, immediate gkick.

 

Og forresten klagde hun ikke på at hun hadde vært etter dem i åtte måneder da bootsa droppa, men tidligere på kvelden i teamspeak før raidet starta. Hun gråt visstnok til og med i teamspeak pga det. :ermm: Men jo, jeg syns det var rart at hun sa åtte måneder, siden ICC ikke engang har vært ute så lenge som det. Jaja.

Lenke til kommentar
Har ca. 2000 nå, men det er mange ting som koster mye på høyere levels.

Det behøver man ikke tenke på en gang, du får lett 20k når du lvl til 80 og skipper du en del Q så kan du ta dem etter 80 og få gull isteden for xp.

Så har du daily q.

Skal vel lett gå an å sitte med 50k 1 uke etter man har dinget 80.

Lenke til kommentar

Det behøver man ikke tenke på en gang, du får lett 20k når du lvl til 80 og skipper du en del Q så kan du ta dem etter 80 og få gull isteden for xp.

Så har du daily q.

Skal vel lett gå an å sitte med 50k 1 uke etter man har dinget 80.

Er forsåvidt ikke lett å skaffe 50k gull 1 uke etter man har dinget 80, spessielt ikke når det er den første en har i 80. 10k på en uke etter man har dinget 80 er ikke så vanskelig da, selv om det er den første en har i 80, om man tar med gull fra levling.

Lenke til kommentar

Spørsmål ang dette med leveling og cataclysm som kommer om ikke lenge, er det noe vits for feks meg og marekatten som dinger vår første 80 snart, å grinde mye for å få tak i gear, nå før cata?

 

 

Er det ikke bedre å vente med OK gear man får fra quests og instances og heller starte den grinden når cata kommer? Da mtp lvl cap økes til 85, så kommer det vel garantert bedre gear?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...