Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Noen rask måte og grinde 10k rep med gnomereagan exiles ettern at du har gjort alle qustene i Gnomereagan, Dun morogh og loch modan og wetlands?

Hehe.. rask? Nei :) Men det er masse quest som gir deg rep til alle alliance factions selv om det ikke står det i loggen. Grinda Exodar rep en gang for å deale meg en elefant, og da fikk jeg MASSE rep hos de andre også, til og med Gnomeregan Exiles. Selv om det ikke sto et døyt om det i loggen.

 

Ellers er det jo de udødelige Alliance Cloth Quartermasters! Clothgrinding er jo som kjent morro :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slik sett gir det logikk ja.

 

Men det er lore messig totalt ulogisk så noe historiemessig grunn finnes ikke, drager t.o.m skal mytologisk sett være upåvirket av om det er kaldt eller varmt.

 

7 levler er dog ikke så mye for å få brukt sin bevingete venn så det må vel gå bra. Har min vante ganger og 120% mounted speed så det går så det suser uansett.

Lenke til kommentar

Sitter å lurer på om jeg skal lvle opp leatherworking på druiden min. Har 235 i skill atm, og har fått med meg at det koster en del. Så jeg lurer på om det er verdt det eller ikke? Kan jeg mekke meg noe bra gear til lvling? Tenker det blir balance spec. Kan man tjene gode penger på lw generelt?

Lenke til kommentar
Hvorfor ikke? Synes det høres ekstremt ulogisk ut, men så igjen, logikk og World of Warcraft har aldri gått hand i hand.

 

Hvorfor mener du at det er ikke logisk? Er det mer logisk at folk kan være en nattalv som rir på en tiger, sett mye av det i virkeligheten? Eller en raptor, en sopelim, ett flyvende teppe som folk rir på eller at folk møter drager rundt hvert hjørne og særlig det at man møter kvinnelige karakterer som ikke nødvendigvis er kvinner i virkeligheten. Er jo også såklart kjempelogisk at når man dør så havner man i en spøkelsesverden der man kan prate med en engel og bli i live igjen med en tidsstraff før du er helt i orden igjen, eller at man løper til liket sitt og blir i live igjen.

 

Å henge seg opp i når man kan bruke en mount i en ny expansion og påstå at det ikke er logisk er vel å oppsøke problemer og irritasjon for seg selv.

 

Å klage over at loren i ett fantasy-spill ikke er logisk er vel omtrent det samme som å skyte seg selv i foten - begge deler gir lite mening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...