Gå til innhold

Tråden for og om W800i


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Savner min kjære W800i. Måtte sende den på service etter at minnekortet streika. Har sett iaf. 2 poster om det problemet. Får den om ca 10 dager. Nå har jeg en dååårlig Nokia telefon, tror det er 1100.

 

anderse_zne: på min telefon må jeg bare slå på lydløs. (ikke at det hjelper deg...)

Lenke til kommentar
Takk!

 

Men det hjalp ikke på minnekortet. :(

 

Edit: telefonen går ikke engang på når jeg har minnekortet i.

Stopper på oppstarts bildet.

5558005[/snapback]

 

Dette fikk jeg problemer med på min w800 også, ca 5 t etter jeg satte inn minnekortet som fulgte med telefonen... Men, dro bare rett på Elkjøp hvor jeg kjøpte telefonen og fikk nytt kort med engang. Har ikke hatt problemer med dette etterpå.

Lenke til kommentar

Jeg har nå hatt min w800i siden den 12. januar... Kjøpte K750 i juli i fjor sommer, men allerede innen en mnd måtte jeg klage å få ny tlf pga problemer med joystick'n. Siden da har jeg hatt K750'n inne på rep 3 ganger, og den 4. gangen jeg klaget, sku jeg få en ny en... Kom så langt som ut i bilen før jeg oppdaget at joystick'n på DEN telefonen også var helt fucked, så jeg klaget med det samme.

 

Etter 45 min med sutring, banning og irritasjon fra meg, kom de med en W800 jeg sku få som erstatning for K750 de ikke hadde på lager, og fordi jeg hadde hatt SÅ mye problemer. Tenkte jo :w00t: og :D , og var fornøyd med det.

 

Men, enn så lenge...

 

en uke etter jeg fikk telefonen satte jeg i minnekortet som fulgte med telefonen (hadde akkurat kjøpt en på 256 mb til K750'n, så brukte det en stund), men 5 t etter jeg satte det inn,s luttet det å virke, og telefonen låste seg da jeg prøve å skur den på. (samme problem som -Tori- her beskriver) Dro på Elkjøp, fikk nytt minnekort med engang, og det har funket bra siden.

 

Men, i begynnelsen av uka begynte jeg å få problemer med joystick'n på DENNE telefonen også! greit nok at jeg sender mye mld, men... hallo! Var på Elkjøp igjen for å klage på torsdag, og han bestilte nye tlf til meg med engang, som jeg skal hente på tirsdag. Håper virkelig det ikke blir noe kødd igjen nå... Nå er jeg drittlei alle problemene jeg har hatt med Ericsson... Bare så himla synd jeg egentlig syns det er en super telefon, hadde det ikke vært for joystick problemene.

 

Flere som har slitt med dette på w800? Visste jo at det var et kjent problem både på K700 og K750, men... :ermm:

 

Ellers liker jeg tlf'n godt da... LItt misfornøyd med det Disc2Phone programmet, og at jeg trodde tlf'n tok flere formater av musikk (er da helt sikker på at K750'n gjorde det, men mulig jeg tuller). men, generelt grei tlf!

Lenke til kommentar
Hvor myw er en W800i verdt i dag?

Alt følger med - komplett eske

Brukt i ca. 3 måneder

Ikke operatørlåst

5606752[/snapback]

 

Mellom 2500 og 3000, kommer ann på hvordan den ser ut...

 

Men hva er maks minnekort du kan bruke i w800i? Fikk min w800i idag, er fornøyd så langt. Håper bare jeg ikke får problem med kamera og minnekort slik jeg ser det er flere andre her som har hatt...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...