Gå til innhold

Total War: Kommer du til å savne senatet?


Anbefalte innlegg

Ja, som dere sikkert vet kommer senatet til å være borte i "Barbarian Inavsion".

Jeg siterer:

And goodbye to the Senate! That old favourite enemy of Rome: Total War players everywhere is now a toothless talking shop with no power over the fate of the Empire. Instead: worry about the Huns!

LINK

 

Så si hva deres tanker er rundt det at senatet forsvinner. Kommer du til å savne dem?

 

Min mening: Senatet, kan noen ganger være til hjelp for å sette deg mål og tjene en liten slant og har vært til hjelp for meg noen ganger.

Men de har definitivt skapt mest bry og irriterndes stunder, kommer ikke til å savne dem, I think.

 

Dere kan også fortelle om gode og dårlige minner fra senatets tid.

 

TSP :)

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stort sett det samme som deg...En lett-tjent slant for å blokkere ei havn, og litt sånn. Men så blir det Kamikaze-oppdrag for at de ikke skal ta livet av din 10-stjerners-general når du er i Egypt og litt på kanten med de andre romerne, så tar de alle penga dine, så erklærer de meg lovløs med alle kremhærene borte i gokk, så velter det på med andre romere, så går alt til stedet han her :devil: styrer...

 

Så nei, kommer ikke til å savne de NOE! :devil:

Lenke til kommentar

Kommer til å savne dem. Gir jo spillet en ekstra dybde. Som romer har man 2 sterke allierte, og et par sterke senate hærer som passer på hjembygda, slik at man kan offre alle tanker mot andre faksjoner. Men alt har jo en catch, som det er med dem sent i spillet. Må jo være en motvekt.

Lenke til kommentar

Jeg digger senatet, fordi senatet digger meg!

 

Kommer til å savne dem, samt trefamiliesystemet. Det skaper en god balanse med å ikke oppføre seg for assholish samt ha mål i spillet. Og frykten... Frykten for å få de andre familiene mot seg. Den får rygghårene til å reise seg.

Lenke til kommentar

Hehe, jeg stormet egentlig senatet litt tidlig i spillet, jeg. Jeg hadde fått tak i en haug med provinser og sånn, så jeg var sterk, men de to andre Rom-familiene flippa jo på meg da!

 

Husker de hele tiden prøvde å nedkjempe meg, og omtrent hvert av deres forsøk mislyktes.

Var litt morsomt, egentlig. Jeg knuste dem på land, mens deres trilliard-bataljon av båter knuste meg på havet. Hver runde var det en mengde kriger over alt (jeg måtte jo slåss mot Rom-familiene i tillegg til alle de andre! :wee: ).

 

Husker spesielt et artig tilfelle. Jeg hadde tatt over alle av familienes baser og slaktet romerne (var jo romer selv, Julii), helt til det bare sto èn schipii base en plass på Sicilia.

Jeg prøvde runde på runde å spørre han fint om han ville ha fred med meg, og jeg tilbød han til og med penger for det, men neeeeeida!

Han BLÅNEKTET! Sa noe sånn som "We see no need to end the fighting yet!" :lol:

Han ga seg aldri, så etter hver ble jeg lei, sa "jaja", og knuste den siste basen deres, lett som en plett. :D

 

Konklusjon: Jeg kommer til å savne senatet. :)

 

BTW: Hvis vi ikke har senatet, hvem får vi da oppdrag fra? :dontgetit:

Endret av MeTa][iC
Lenke til kommentar

Husker jeg hadde en angrepshær klar i Scipii hovedstaden i tilfellet sentatet skulle kaste meg ut.

Da de endelig erklærte meg lovløs, gyvde en gigant siegshær på Rom. Byen falt under mektig artilleri beskytning. Senatet fraksjonen ble utryddet på en runde etter de erklærte meg lovløs. Genialt, snakk om å kaste stein i glasshus :!:

 

De påkommende rundene kastet Jullii ALT de hadde på meg fra de nærmeste byene.

Da de omringet Rom, angrep jeg dem ganske enkelt før de hadde klart å bygge siegkonstruksjoner. Da ble de stående utenfor rekkevidde av bueskyterne og towers av byen min. Men da jeg plasserte en liten tropp på utsiden av byens porter, kjørte de hele hæren sin inn mot den lille troppen. Og hva ventet da på toppen av murene? Joda, 7 enheter med bueskyttere som haglet piler ned mot de avanserende fientlige troppene. Da jeg trekte tilbake den lille troppen innenfor de trygge portene, stoppet de opp rett utenfor murene mine. Da var det bare å sette på dobbelspeed, og vente til at towerne plukket en og en kar i den fientlige hæren.

Dette fortsatte utallige runder framover, helt til Julii hadde brukt alle ressurser på meg. Da var det bare å plukke ned en og en provins fra dem. :)

 

Litt teit denne AI buggen, men kan være bra om du ikke har nubbesjans mot hæren som venter på utsiden av muren.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ja, kommer til å savne senatet, da de er en av få gode motstandere i spillet. Som Julii møter du i hvert fall litt for lett motstand i form av barbarene. Er jo bare å forsvare, stelle seg opp på en åstopp og se gallerne/germanerne/britene flykte etter en kort pilum-skur. Ordentlig action ser du ikke før borgerkrigen begynner eller du rekker å angripe greske sivilisasjoner for Brutii.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...