Gå til innhold

Alle Word-filene ble tømt.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Var litt vanskelig å skrive en god emnetittel, men i grunnen er det slik: Startet PCen en dag, og så at alle Word-filene mine var tømt; ikke slettet, men de inneholdt ikke noe som helst. Hver eneste Word-fil på harddisken.

 

Noen som vet hva som kan ha forårsaket det? PCen har ikke internettilkobling, så sjansen for virus er heller liten. Har mistanke om at Windows har noe med saken å gjøre.

 

Takker for all hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hva er størrelsen på documentene? er størrelsen på documentene på 0 kb? hvis ja så er nok dokumentene gått tapt desverre. hvis størrelsen er slik de var når de ble lagret så kan det ha skjedd noe rart. hva brukte du maskina til før du slo den av? er det noen andre som du vet om som har brukt maskina di etter at du slo av pc`en din? dette kan umulig, ja, UMULIG Windows ha gjort selv. du/noen andre må ha gjort noe på pc`en som har gjort noe. har du søkt for virus og spyware på maskina di?

jeg tviler på at dette funker, men du kan jo prøve: kopier et av dokumentene det gjelder over på en annen pc. se hva som da skjer. om det samme skjer der også.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...