Gå til innhold

Spillverket.no: Avstemningen på forsida (kjæreste/mye spilling)


Anbefalte innlegg

:)

Syntes ikke noen av alternativene passet så godt. Kjæresten maste om at jeg spilte alt for mye, og ga meg et ultimatum. Jeg liker ikke å bli stilt overfor sånne, så jeg lusket min vei.

 

Kjedelig å flytte, men jeg kan jo ikke slutte å spille spill bare fordi jenta ikke tålte at jeg ikke hang med henne absolutt hele tida?

 

turte ikke stemme, jeg, nesten, for nå har jeg jo ikke sånn lengre.

 

(Moral: Gamere må ha tolerante eller dataspillende kjærester)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, en ting er aa spille spill hver dag for en eller to timer om gangen, en annen er aa spille fra til du staar opp til middag og saa til du legger deg igjen. I det siste tilfellet syns jeg din motpart har rett. Kanskje hvis du ofrer loerdagskveldene fordi du har et moete med noen i WoW, ogsaa.

Endret av HeavenHell
Lenke til kommentar
Eg hadde iallefall gitt opp gaminga, men det er vel opp til deg sjølv det.

Gi opp gaminga for ei dame du ikke er sikker på om du egentlig liker, og som klager og maser over at du bruker for mye tid med dataen? Jeg regner med at trådstarter ikke er en sånn "Everquest 18 timer i døgnet"-fyr, så det var sikkert et klokt valg.

Lenke til kommentar

Cluet er å finne en dame som synes det er gøy å se deg spille av og til, og kanskje har lyst å prøve en gang i blant. Artig er det også hvis hun spør litt om storyen i spillet, og viser at hun er interessert ;) Det viktigste av alt er i alle fall at hun lar deg spille, og at det ikke er et problem i forholdet.

At damen ikke er for interessert er også viktig. Hvis hun begynner å ta over spillingen, og etter hvert spiller mer enn deg selv har det kanskje gått litt langt. En god mellomting er tingen ;)

 

Damen jeg beskrev ovenfor hadde jeg likt å møte i virkeligheten. :blush:

Lenke til kommentar

Dama mi ho spiller mye på pcen...ho synes sims 2 er bra

 

kan være fordel og legge inn noen spill på pcen så kanskje dama di også kan like og spille.Så vi deler litt på det,ho spiller litt og jeg litt

 

Så slepper det og bli noen sure miner

Endret av Shuttle
Lenke til kommentar
Hvis du dumper kjæresten din på grunn av dataspill bør du seriøst revurdere livet ditt :p

enig der. bedre å spille litt mindre en å miste en du elsker. ok spilte du 1-2 og kankjse 3 en gang i blant da skjønner jeg deg sånn halveis men dumpe a sånn helt uten videre..... jaja.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg spilte veldig ujevnt, noen ganger 4-5 timer hver dag, andre ganger ingenting (og oftest 1-2, kanskje). Men jeg vil ikke være sammen med noen som i så stor grad _forlanger_ at jeg skal forandre meg. Da forsøker jeg heller å finne noen andre, eller klarer meg uten. Og det skal vel sies at vi hadde flere problemer også.

 

Men nok sosialpornografi fra min side. Over og ut.

Lenke til kommentar
Eg hadde iallefall gitt opp gaminga, men det er vel opp til deg sjølv det.

Latterlig spør du meg, spilling er en hobby på lik linje med fotball, dansing osv. Hvis kjæresten din ikke godtar at du driver med hobbyen din i et normalt antall timer hver uke, så skal jeg banne på at du før eller siden vil få store problemer med henne. Det er bedre å kreve et visst "spillerom" fra starten av, istedenfor å føye seg og senere finne ut at du er avhengig av å drive med hobbyen din for å være helt fornøyd med livet ditt. Det vil i lengden bety slutten på forholdet.

 

Det er på tide jenter forstår at det ikke er noe verre å tilbringe 3 timer på dataspill med venner over internett, enn det er å tilbringe 3 timer på en café og prate.

 

Når det er sagt, så er det klart man må gi og ta litt. Man må sette av tid til dama og ikke spille så mye som man kanskje hadde ønsket, men med litt organisering så burde det ikke vært noe stort problem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...