Gå til innhold

Hvorfor ikke ganke?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det meg eller har synet på ganking forandret seg totalt etter at honor-systemet kom

 

Før var det noen få jævler som angrep alt og alle uansett for å gjøre det surt for andre. Nå ganker alle (til og med jeg iblant :whistle: ). Honorsystemet har vel ikke blitt akkurat slik det var beregnet. Det er ikke de beste spillerne som har flest cp-poeng, bare de som bruker mest tid og ganker mest.

Endret av Pinglebolle
Lenke til kommentar
Du møter en hordejævel noen lvler under deg. Hvorfor spare livet hans? Plutselig kommer det en horde til, og da kaster tullingen seg inn i kampen.

Eller en time senere møter du samme fyren mens du quester, og han er i gruppe. Tror du han sier; "Nei, ikke ta han, han er grei"?

 

Like greit å gruse ham. Og kanskje man får noen cp med på kjøpet.

Je, akkurat sånn tenker jeg og.

Lenke til kommentar

Tåpeligste jeg opplevde hittil var inne i Shadow Hold i Felwood der jeg holdt på med en eskorte quest. Plutselig kommer det inn 3 alliance karer (jeg var 54 mage) omkring min level, de gjør ingenting. 5 sekunder senere kommer enda 2 til, ingen av de gjør noe. Så kommer pinadø enda 4 personer! så det er 9 alliance rundt meg. DA hopper de på meg. Kanskje jeg burde ta det som et kompliment. Styrke ratioen skillmessig mellom Horde og Alliance er altså i området 1:9...

Jeg var samme sted igår, jeg og en kompis (jeg lvl 58 og 56, hadde kommet oss helt ned til bossen, så tror du ikke når bossen har 5% liv igjen er det 2 lvl 59 undead rouge (hva ellers... :roll: ) som dreper kompisen min, så går de etter meg, så tar de bossen....

 

Fy f... har ikke no prob. med PVP og litt gank. Men det der var bare det lameste jeg har vært med på...

Lenke til kommentar

Har faktisk grindet Rock Elementals med rogues og paladins rundt meg (lik lvl).

Ganking er feigt og de som ganker tar jeg gjerne og corpsecamper noen ganger for å lære de ei lekse.

KoS lister er en god grunn til å ikke ganke.

Lenke til kommentar
HK rangen er altfor stor syntes jeg, jeg har blitt plaga av en lvl 60 mage i sorrow hill 4 dager på rad nå som "farmer" HK av lvl 50+ alliancen der :ermm: .

 

Jeg har ikke så mye å stille opp mot han når jeg er bare lvl 52 :cry: .

heh, sorrow hill er dit jeg drar for å farme alliance siden respawn tiden er såpass kort. Jeg tror det er bedre å finne seg en "litt" mer øde plass for å lvl opp.

Lenke til kommentar
Jeg hiver meg løs på alle hordes bortsett fra eXploid.

Selv om guildet hater han og har lagt han i KoS-lista si.

Ser jeg en sjangse til å få litt cp så kjører jeg på.

Minner meg om en horde fyr her om dagen som ville ha med alliance vennen sin inn i Crossroads. :p

Lenke til kommentar

Sjokk at horde folkene sier: "Drar ikke en alliance, dvs å bare ganke løs på alle som er grå".

 

Jeg er faktisk alliance, og jeg dreper aldri grå folk.

Noen få unntak finnes though, som for eksempel UD rogues.

De er kill on sight, sånn er det bare.

Lenke til kommentar
Sjokk at horde folkene sier: "Drar ikke en alliance, dvs å bare ganke løs på alle som er grå".

 

Jeg er faktisk alliance, og jeg dreper aldri grå folk.

Noen få unntak finnes though, som for eksempel UD rogues.

De er kill on sight, sånn er det bare.

Å "dra en alliance kan også bety "samle raidparty for å ta en soloquest mens vi zerger alt som er av horde som tar samme questen".

Lenke til kommentar

På min server er det 52%ally og 48%horde, og jeg kan skrive under på at jeg har blitt ganket flere ganger av horde parties.

Spess i STV, der er det helt ekstremt med horde grupper som quester.

Jeg partyer nesten aldri, sett bort ifra instances og elite qs.

 

Men uansett, vi lærte vel alle sammen på ungdomskolen at ganeralisering er feil.

Det blir helt feil å si at alle UD rogues ganker (har riktignok enda til gode å se at en stikker forbi meg uten å angripe :p ), eller at alle alliance alltid partyer, slik er det jo ikke.

 

Når det er raid på min server hvor det som sagt er 52%ally og 48%horde og alliance folka seirer, ja da drar alltid horde folka opp: "Dem er flere enn oss".

Endret av Micern
Lenke til kommentar

Gank eller bli ganka. Let There Be WAR! :thumbup:

 

 

 

men aldri en regel uten untak. Er lvl 60 orc hunter og jeg har en svaket for å hjelpe de som er lvl 20 eller lavere med å drepe mobs. self' lar jeg de få angripe mob først. /wave /smile /happy /dance etc. en og annen freeze trap er også morro. men ganke de grå er ikke nødvendig, kun selvforsvar mot disse. :yes:

Lenke til kommentar

Jeg har en morsom historie å fortelle fra Ashenvale i dag.

 

Det har seg slik at jeg og en kompis som nettopp begynte å spille WoW igjen har startet oss nye characters som vi bare spiller på når begge er online, noe som er ganske ofte, uten at vi er superhøy level av den grunn. Vi er faktisk bare level 25 for øyeblikket, men var level 22 da dette skjedde (litt tidligere i dag)

 

Det hadde seg slik at vi trålet en av satyrcampene i Ashenvale for å få "Warsong Oil" som vi trengte til Warsong Supplies-questen. Her hadde vi det greit med kjapp exp, bra med droprate på hornene vi trengte til en annen quest og lite sint alliance.

 

Plutselig kommer en level 32 NE druid forbi. Selvfølgelig mens begge to er i combat og har rundt 30% mana og hp igjen (jeg er priest og han hunter). Så da fyrer jeg av en fear på fyren og en av monsterene vi sloss mot, og får crittet både på smite og mind blast, slik at hp-en hans er ganske lav allerede, siden hunter-kompisen min allerede har fått fyrt av et par salver. Denne druiden svarer med å gå i catform, og løpe til trygghet.

 

"Phew" tenkte vi, og jaktet videre. Nå kommer denne druiden tilbake igjen, med fullt liv og mana, og stealther ved siden av oss og venter til vi engager en fiende. Når vi prøver å se fyren så vi kan få jagd ham bort igjen løper han bare en runde med catform og kommer tilbake igjen. (Increased runspeed talents)

 

Så når vi atter en gang er i kamp og har lavt liv og lite mana angriper denne fyren igjen, og dreper begge to. "Herregud" tenker vi begge to, og lurer på hva denne fyren egentlig prøver å få ut av dette. Å jage fyren var litt morsomt i en halvtime, men denne fyren holdt faktisk på helt vi greide å samle nok horn og denne oljen vår, noe som tre(!) timer med alle avbrytelsene hans. Det hele endte opp med at jeg hentet warrioren min (47) og corpsecampet fyren 4 -5 ganger før han endelig tok hintet og dro seg til *host*.

 

Jeg blir så forbanna frustrert av folk som holder på slik, og det var ingenting vi kunne gjøre. Det var få ganger vi rakk å mind flaye / concussion shote ham slik at vi hadde en sjanse til å drepe ham (vi drepte ham vel 2 -3 ganger på tre timer), og jeg forstår ikke helt hva en 32 får ut av å drepe level 22-folk.

 

Er dette greit mener dere? (Og nei, jeg har ikke dårlig samvittighet whatsoever for at jeg corpsecampet ham. Han er for øvrig blacklistet hos guilden min nå, og kommer til å få en tøff tid i møte tar jeg ikke helt feil)

Lenke til kommentar

Hvis man akkurat har kommet seg til et område hvor man skal grinde eller queste, er det virkelig dumt å ganke/drepe folk fra den andre siden, for da skal de selvfølgelig betale tilbake med samme mynt. Vent heller til du er ferdig med det du skulle der, da kan du heller sanke noen HK, for så å stikke i sikkerhet. :)

Lenke til kommentar

så lenge du får CP for det, jaok, gank i vei, men til alle dere som dreper grå folk:

Hvorfor gjøre noe du ikke får NOE igjen for whatsoever ?

hvorfor gjøre noe som BARE sprer irritasjon og sinne ?

hvorfor GÅ INN FOR å ødelegge for andre når du kan lavære?

VIL dere gjøre de rundt dere ulykkelige?

Lenke til kommentar

Selv så var jeg aldri den som angrep først før honorsystemet. Drepte alltid i selvforsvar. Men etter honor ble innført, så har jeg blitt ganket, backstabba og spytta på så mange ganger at nå dreper jeg alt som rører seg, tilogmed folk 30 levler under meg (hvis jeg har tid da).

 

Jeg og kompisene mine tar også en og annen corpsecamp hvis det er en kjent ganker vi dreper, ellers så er det bare "kill & move on" :)

 

(det er bare et spill så jeg tar ikke ganking personlig, men det blir for naivt og spare en motstander for å så tro at han vil spare deg når han har overtaket, dermed er det meste KOS for tiden)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...