Jump to content

Muda

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det de viser til når de skriver "reel forskning" er at artikkelen ikke er fagfellevurdert. Det vil si at andre forskere har sett gjennom rapporten og sett at den ikke inneholder feil eller mangler. Dette er et system som alle tidsskrift har og som gjør at en unngår dårlig kvalitet. Det gjøres ved at rapporten sendes først til et vitenskaplig tidsskrift, så sender de det videre til 2-3 andre forskere som ser over rapporten. De kommer så med tilbakemelding til artikkelforfatteren(e) over ting de må/burde fikse på før det kan publiseres. I dette tilfellet så virker det som om ingen nøytrale tredjeparter har gått god for rapporten. Den er ikke er kvalitetssjekket av noen tidsskrift og flere forskere med inngående kunskap om temaet problematiserer premissene for utregningene. Det hjelper lite at du regner riktig når du bruker feil tall, du får feil svar.
 2. Det høres ut som om du har brudd i kabelen. Jeg har selv hatt kabelbrudd i min MX518 og senere G400. Det er lett å fikse ved å kappe kabelen og koble til lederene igjen. Husk å sjekke hvor de forskjellige ledningene skal. Angående nyhetssaken. MX518 har blitt "relansert" minst to ganger tidligere som G400 og G400s. Disse har hatt samme formfaktor og fått en oppgradert innmat. Desverre har ikke den nye MX518 hullmønsteret som de har hatt tidligere.
 3. Det ser ut som om du har misforstått litt. Slik jeg ser det, så er det slik at Forsvaret ikke vil være en aktør i et marked hvor private kan drive fordi det er ikke de sin samfunnsoppgave. Folkene i Forsvaret driter i inntjening, det er ikke jobben de sin å tjene penger. Dette er noe sivile lett kan ta over ettersom det ikke er noe lovverk som regulerer bruken av hunder til dette. "La noen andre ta den jobben".
 4. Ganske grov feil i teksten: "De skriver også at de anser det som misbruk dersom du ber om pengene tilbake for en tittel kjøpt rett før et salg, og så umiddelbart kjøper den på nytt når salget har startet." Dere mangler en "ikke": "We do not consider it abuse to request a refund on a title that was purchased just before a sale and then immediately rebuying that title for the sale price."
 5. Valve tar 30%, som de ellers tar i alle mikrotransaksjoner. Bethesda har bestemt at man kun skal få 25% Det er interresant at alle nevner 30% uten å faktisk vise til en pålitelig kilde for dette, for å så diskutere videre som om disse 30% var satt i stein. Jeg har ikke peiling på hva Valve tar, men hvis det er snakk om mikrotransaksjoner så tar de 5% hvis tallene herfra enda stemmer og er det samme for modifikasjoner (se under "What is the "Steam Transaction Fee"?")
 6. Faktisk så var det riktig. Silicon = Silisium. Silicone = Silikon.
 7. Var veldig fornøyd med seieren til førstelaget. Var sikker på at vi kom til å tape da jeg så Daniel mot Emil rett ut fra sistepost, Daniel så veldig sliten ut i forhold til Emil. Litt kjipt at Jørgen (Rostrup) har lagt opp og ikke løp. Personlig så slet jeg mest med forberedelsene, skulle på sjette etappe på tredjelaget, og estimerte å gå ut litt før sola sto opp. Endte opp med å gå ut ca 5:30. Merket at det jeg burde ha vært bedre forberedt, første Tiomila siden 2005, sist løp jeg ungdomsklassen. La meg for å sove tre ganger i løpet av døgnet, fikk sove en gang, husker det siden jeg hadde mareritt (om at jeg ikke rakk vekslinga). Men er vant med nattskift, så sliter ikke så mye på den tida av døgnet. Hadde også problemer med å finne ut hvordan en skal spise, småspiste hele tiden omtrent. Tredjelaget rakk å komme i mål med niende etappe før fellesstart, hadde ikke nok løpere til en tiendeetappe, var en ungdomsløper som kanskje kunne (tror ikke han var seriøs), men vi dro heller hjem. Endte opp med en ungdomsløper på en kort etappe, så vi ville ha blitt disket uansett. Andrelaget nådde også sitt mål med topp 50, nesten, 52. Damelagene gjorde det også godt. Ungdomslagene også, ei av løperne besvimte pga heten da, etter å ha kommet i mål. Mangel på pissoarer er jo kjipt, men det var et på restauranten. Om du er typen som liker å gå noen hundre meter for å komme til køfri regulær do.
 8. Skal ha ny PC så har jeg et lite problem med grafikkort, har en 17" 1280x1024 skjerm fra før og vil ikke bytte den. Foreløpig oppsett: https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=66357 Har tenkt på 3870x2, men tror kanskje det ville blitt litt for mye for bare 1280x1024. Vurderer 3870, og kanskje senere oppgradere til 2 stk i Crossfire. Noen tips?
 9. For det første, det kommer ann på hvilket metall du skal smelte. For det andre, så er forbrenning og smelting to forskjellige ting. For brennere så kommer det ann på hvordan du skal bruke det. Du greier ikke å smelte så alt for mye med en liten brenner, kun nok til å skjære eller lodde, anbefaler induksjonsovner til større mengder. Om du bare skal "lime" fast to biter, så anbefaler jeg sveising. Sveiseapparat bruker strøm, ikke gass, og er enkle i bruk, usikker på om du trenger noe kurs da. Men de koster vel litt. Ved større mengder flytende metall trenger du skinnfrakk, skinnbukser som dekker front (gjerne bak og), hjelm (glassfiber) med skjold mot varmestråling (og sprut), vernebriller, vernestøvler og skinnhansker. Alt tøy under må være av ikke brennbare materialer. Verd å merke at dette kun beskytter mot varme og metallsprut. Du kan ikke stappe hånda nedi et metallbad med en hanske. Og du kan bli brent selv med hanske på av stikkflammer.
 10. Syntes det var et artig design, men syntes det å trekke for mangel på USB-forlenger er litt drøy, da dette kan sammenlignes med en skøyteledning. Om de fleste produkter kom med det ville du endt opp med masse ekstra kabler som du ikke trengte. Og dyrere produkt. Og en minnepinne er jo ikke noe du har plugget i hele tiden.
 11. Har en liten teori. Gleder meg uansett, ble veldig nysgjerrig på det skipet.
 12. Patetisk at du oppfører deg som en unge. Ingen kommentar til noen av dere. Ikke i utgangspunktet, men når disse brukes koordinert for å skaffe seg fordeler så er det juks ja. Hvilke fordeler? Det er samme som om han skulle vært i en 5-mans gruppe 24/7. Bare mindre effektivt, da han ikke kan gjøre like mye som 5 forskjellige spillere samtidig. De kan kontrolleres med voice eller på samme keyboard. Og selv om personen skulle bruke 999999 dager på å lære seg det, så rettferdiggjøres det ikke på noen måte. Ingenting å rettferdiggjøre. Dette er ikke fem spilllere - det er forskjellen. Men det tar opp 5 spillerplasser i BG's, og 2-3 stk kan lett ta de 5 der, de er some ei gimpa 5-man gruppe. Det skulle ikke forundre meg om du kjøper gull i disse dager heller. Alt skal jo være så jævla enkelt. 9422019[/snapback] Så slenger man vennligst ikke slike angrep i hytt på pine takk.
 13. Helt enig, men så er det jo betatestere som faktisk har testet dette, de ser dette i praksis, slik at de kan komme med tilbakespill basert på erfaring. Folk ser for mye på teori og for lite på praksis. Det er nesten garantert at praksis blir forskjellig fra teori. La betatesterne gi de fleste inspill, de har sett det i praksis og vet hva de snakker om. -Muda
 14. Så var det jo det med at spillet ikke har kommet ut, og de fleste som klager vet faktisk ikke hva de klager over...... Vent til du har spilt det før du klager.
 15. Tja, ville nå hatt dette oppsettet: Feral druid (tank) Dps warrior (helst med blood frenzy) Hunter (speccet med noen rare buffer) Enchantment shaman Retribution paladin Dette er i TBC da, pala healer om det trengs (shaman må holde ap-buffen oppe). Før TBC så er det bare å bytte en av de med rogue. LBRS gruppe: Hunter. Hunter. Hunter. Mage (som har en hunter som main). Feral druid i healing gear. (Meg). Funker fint det, litt mye corpse runs på druiden pga aggro da.
×
×
 • Create New...